کد خبر: ۶۶۹۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۸۵۸
مسئول آموزش گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف انجیر می تواند یک چهارم نیاز روزانه بدن به آهن را تامین کند به ویژه اگر با آب پرتقال خورده شود.
به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین،دکتر معصومه خادمی زاده افزود: ویتامین سی (C) موجود در آب پرتقال ، جذب آهن را بالا می برد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف چهار عدد انجیرخشک ، یک ساعت قبل از وعده سحر یا یک ساعت بعد از وعده افطار می تواند برای افراد دچار کم خونی مفید باشد.
خادمی زاده ادامه داد: برای این گفته می شود خوردن انجیر قبل یا بعد از وعده های سحر یا افطار باشد، چون ممکن است در این وعده ها لبنیات مصرف شود و کلسیم موجود در لبنیات مانع جذب آهن موجود در انجیر خواهد شد.
مسئول آموزش گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص وعده افطار توصیه کرد بهتر است در وعده افطار از شیرینی ها استفاده نشود زیرا شیرینی جذب پروتئین را مختل می کند.
خادمی افزود: مصرف گوشت، پنیر و تخم مرغ در وعده افطار به ویژه برای نوجوانان مفید است و در وعده سحر نیز برای کاهش تشنگی می توان از خاکشیر و شربت لیموترش استفاده کرد.
گفته می شود 70 درصد خانوارهای ایرانی با کمبود آهن مواجه هستند و سالانه 575 میلیون دلار در کشور صرف ضرر و زیان کمبود آهن مردم می شود.
انجیر یکی از منابع تامین کننده آهن بوده و یکی از میوه هایی است که خداوند در قرآن کریم به آن سوگند یاد کرده است. انجیر تازه را از اوایل خرداد تا اوایل شهریور می توان یافت اما انجیر خشک در هر زمان یافت می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: