کِی شام بخوریم؟/ بهترین زمان برای خوردن شام

کِی شام بخوریم؟/ بهترین زمان برای خوردن شام

به نظر می‌رسد که تغذیه مناسب جهت حفظ سلامتی فقط به آنچه می‌خورید بستگی ندارد، بلکه به زمان خوردنتان نیز بستگی دارد.
۱۴۰۳/۰۴/۰۳
معرفی الگوی‌ غذایی مفید برای اینکه زیاد عمر کنید

معرفی الگوی‌ غذایی مفید برای اینکه زیاد عمر کنید

بر اساس یک مطالعه جدید، تنها با داشتن تنوع غذایی و گزینه‌های بیشتر از بین چهار الگوی غذایی «سالم» می‌توانید خطر مرگ زودهنگام را به هر دلیلی نزدیک به ۲۰ درصد کاهش دهید.
۱۴۰۳/۰۳/۲۹
کاهش وزن با مواد ارگانیک؛ این سبزیجات شما را لاغر می‌کنند

کاهش وزن با مواد ارگانیک؛ این سبزیجات شما را لاغر می‌کنند

اگر می‌خواهید وزن کم کنید، افزودن مواد ارگانیک همچون میوه و سبزیجات به برنامه غذایی یک روش مؤثر و سالم است. یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشان داد که افزایش مصرف سبزیجات در زنان منجر به کاهش وزن سالم و پایدار، کاهش خطر اضافه وزن و چاقی می‌شود.
۱۴۰۳/۰۳/۰۱
ماده معجزه‌گر برای ورزش

ماده معجزه‌گر برای ورزش

۶ تحقیقات در مورد فواید عملکرد مواد غذایی ادامه دارد و برخی از این مواد دارای نتایج مشخص در خصوص بهبود عملکرد ورزشی هستند.
۱۴۰۳/۰۲/۲۹
هشدار؛ این غذاها عمرتان را کوتاه می‌کند

هشدار؛ این غذاها عمرتان را کوتاه می‌کند

داده‌های پژوهشی نشان می‌دهد غذاهای فوق‌فرآوری‌شده می‌توانند عمر را کوتاه کنند.
۱۴۰۳/۰۲/۲۷
گرم کردن مجدد این غذا باعث مسمومیت می‌شود

گرم کردن مجدد این غذا باعث مسمومیت می‌شود

برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوت‌هایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکش‌شده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه ‌شده است اضافه‌تر باشد، گرم کردن دوباره‌اش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
۱۴۰۳/۰۲/۲۶
۵ صبحانه کم کالری برای لاغری

۵ صبحانه کم کالری برای لاغری

بسیاری از کارشناسان تغذیه صبحانه را مهم‌ترین وعده غذایی روز می‌دانند. این بدان معنا نیست که صبحانه باید همانند ناهار سنگین و مملو از نشاسته و چربی‌ها باشد. در واقع، برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، انتخاب صبحانه‌ای کم کالری می‌تواند گزینه بهتری نسبت به صبحانه‌های پرکالری باشد.
۱۴۰۳/۰۲/۱۶
6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن

6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن

غذا خوردن یکی از لذت بخش ترین کارهایی است که همگی ما می توانیم انجام دهیم.
۱۴۰۳/۰۲/۱۱
خطر بد برای کسانی‌که ته‌دیگ دوست دارند

خطر بد برای کسانی‌که ته‌دیگ دوست دارند

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا موجب آزاد شدن عوامل خطرناکی در ترکیبات قندی و پروتئینی می‌شود و برای سلامتی بسیار مضر است.
۱۴۰۳/۰۱/۲۱
این علائم یعنی ویتامین B۲ بدن‌تان کم است

این علائم یعنی ویتامین B۲ بدن‌تان کم است

ویتامین B۲ یا ریبوفلاوین یک ویتامین محلول در آب است که به طور طبیعی در غذاها وجود دارد، به غذاها اضافه می‌شود و به عنوان مکمل در دسترس است. ویتامین B۲ (ریبوفلاوین) یک ریزمغذی ضروری است که به رشد و عملکرد خوب سلول‌ها کمک می‌کند.
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
آخرین اخبار