فوت و فن تهیه رب انار؛ سالم و خانگی

فوت و فن تهیه رب انار؛ سالم و خانگی

هرچند رب انار کارخانه‌ای با برندهای مختلف در بازار هست اما بی‌شک ناخالصی‌هایی در آن وجود دارد. بنابراین بهتر است این چاشنی را در خانه درست کنیم.
۱۴۰۰/۰۷/۲۲
طرز تهیه بستنی خانگی

طرز تهیه بستنی خانگی

اگر می‌خواهید برای خود و خانواده‌تان خوراکی‌های سرد و خوشمزه تدارک ببینید، طرز تهیه بستنی وانیلی را از دست ندهید. با خواندن این مطلب با تمامی بایدها و نبایدهای طرز تهیه بستنی وانیلی آشنا شوید.
۱۴۰۰/۰۶/۲۱
طرز تهیه مربای انجیر خانگی

طرز تهیه مربای انجیر خانگی

مربا یکی از خوشمزه‌ترین و پر طرفدارترین صبحانه‌هاست که معمولا همراه با کره و خامه سرو می‌شود. مربای انجیر یکی از انواع مرباهاست که به دلیل داشتن میوه انجیر ظاهری زیبا و مجلسی دارد.
۱۴۰۰/۰۶/۱۵
طرز تهیه خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج

خورشت هویج یکی از انواع خورشت‌های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام‌های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی هم شناخته می‌شود.
۱۴۰۰/۰۶/۱۰
طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم‌مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می‌شود. خاگینه، یکی از قدیمی‌ترین دسرهای و میان وعده‌های سنتی ایرانی است که طرز تهیه‌ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. آرد و تخم‌مرغ از مواد اصلی تشکیل‌دهنده خاگینه هستند.
۱۴۰۰/۰۱/۱۶
طرز تهیه سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب غافل نشوید

طرز تهیه سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب غافل نشوید

ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.
۱۴۰۰/۰۱/۱۱
طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ طعمی که از یادتان نمیرود

طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ طعمی که از یادتان نمیرود

خورش مرغ افشاری مجلسی یکی از آن غذاهایی است که از قدیم‌الایام برای مراسم عزا و عروسی برای پذیرایی از مهمانان سرو می‌شده است.
۱۴۰۰/۰۱/۱۰
طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم

طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم

کوفته کاری گوشت از کوفته های لطیف تهیه شده و در سس تند و خوش طعم جوشانده شده است.
۱۴۰۰/۰۱/۱۰
طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

برای تهیه شامی پوک گیلانی یا شامی رشتی ابتدا باید لپه‌ها را خیس کنید. لپه‌ها باید در شامی حسابی له و ناپیدا شوند پس بهتر است لپه‌ها را چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار هم آب آن‌ها را عوض کنید. بعد از چند ساعت خیس خوردن لپه‌ها، آن‌ها را بپزید.
۱۳۹۹/۱۱/۱۱
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
۱۳۹۹/۱۰/۲۵
آخرین اخبار