طرز تهیه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

طرز تهیه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه‌توت‌هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
۱۳۹۹/۰۵/۱۵
طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه؛ تجربه‌ای تکرارنشدنی

طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه؛ تجربه‌ای تکرارنشدنی

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.
۱۳۹۹/۰۵/۱۵
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست‌فودی در خانه

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست‌فودی در خانه

پس از اینکه کراکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
۱۳۹۹/۰۳/۰۸
دستور تهیه پفک نمکی خانگی

دستور تهیه پفک نمکی خانگی

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه پفک نمکی را به شما آموزش دهیم.
۱۳۹۹/۰۱/۱۴
طرز تهیه نان باگت در خانه؛ روزهای قرنطینه را جذاب کنیم

طرز تهیه نان باگت در خانه؛ روزهای قرنطینه را جذاب کنیم

درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.
۱۳۹۸/۱۲/۲۵
طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله ترد و خوشمزه در خانه برای شب عید

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله ترد و خوشمزه در خانه برای شب عید

شیرینی کشمشی یکی از این شیرینی‌هاست که فقط نیاز به کمی دقت دارد.
۱۳۹۸/۱۲/۲۱
در خانه با دو روش سس خردل درست کنید

در خانه با دو روش سس خردل درست کنید

سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند.
۱۳۹۸/۱۱/۲۸
طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

اگر وگان باشید یا علاقه‌ای به لبنیات حیوانی نداشته باشید، شیر مغزها بهترین انتخاب برای شماست.
۱۳۹۸/۱۱/۰۷
طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پنجره‌ای در خانه؛ رژیمی و لذیذ

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پنجره‌ای در خانه؛ رژیمی و لذیذ

شیرینی پنجره‌ای از آن شیرینی‌های خوش‌خوراکی است که وقتی شروع به خوردن آن می‌کنیم باید تمامش کنیم و ظرف خالی‌اش را تحویل دهی
۱۳۹۸/۱۰/۰۷
طرز تهیه و دستور پخت قیمه نثار؛ غذایی لذیذ از دل تاریخ

طرز تهیه و دستور پخت قیمه نثار؛ غذایی لذیذ از دل تاریخ

قزوینی‌ها معمولا قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می‌کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل سرو می‌شود.
۱۳۹۸/۰۷/۲۹