طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم‌مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می‌شود. خاگینه، یکی از قدیمی‌ترین دسرهای و میان وعده‌های سنتی ایرانی است که طرز تهیه‌ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. آرد و تخم‌مرغ از مواد اصلی تشکیل‌دهنده خاگینه هستند.
۱۴۰۰/۰۱/۱۶
طرز تهیه سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب غافل نشوید

طرز تهیه سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب غافل نشوید

ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.
۱۴۰۰/۰۱/۱۱
طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ طعمی که از یادتان نمیرود

طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ طعمی که از یادتان نمیرود

خورش مرغ افشاری مجلسی یکی از آن غذاهایی است که از قدیم‌الایام برای مراسم عزا و عروسی برای پذیرایی از مهمانان سرو می‌شده است.
۱۴۰۰/۰۱/۱۰
طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم

طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم

کوفته کاری گوشت از کوفته های لطیف تهیه شده و در سس تند و خوش طعم جوشانده شده است.
۱۴۰۰/۰۱/۱۰
طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت

برای تهیه شامی پوک گیلانی یا شامی رشتی ابتدا باید لپه‌ها را خیس کنید. لپه‌ها باید در شامی حسابی له و ناپیدا شوند پس بهتر است لپه‌ها را چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار هم آب آن‌ها را عوض کنید. بعد از چند ساعت خیس خوردن لپه‌ها، آن‌ها را بپزید.
۱۳۹۹/۱۱/۱۱
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
۱۳۹۹/۱۰/۲۵
۵ ترفند ساده برای قهوه درست کردن در خانه

۵ ترفند ساده برای قهوه درست کردن در خانه

اگر قهوه تنها چیزی است که صبح شما را از رختخواب بلند می‌کند، احتمالاً متعهد هستید که یک فنجان عالی قهوه درست کنید. اما گاهی قهوه‌های روزانه و ساده تکراری می‌شوند و باید به دنبال روش‌هایی جدید بود.
۱۳۹۹/۰۷/۰۹
طرز تهیه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

طرز تهیه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه‌توت‌هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
۱۳۹۹/۰۵/۱۵
طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه؛ تجربه‌ای تکرارنشدنی

طرز تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه؛ تجربه‌ای تکرارنشدنی

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.
۱۳۹۹/۰۵/۱۵
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست‌فودی در خانه

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فست‌فودی در خانه

پس از اینکه کراکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
۱۳۹۹/۰۳/۰۸
آخرین اخبار