به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، نقرس نوعی آرتریت التهابی است که با درد ناگهانی، تورم و قرمزی مفاصل، بهخصوص در انگشت شست پا شناخته میشود که علت اصلی این بیماری، تجمع بیش از حد اسید اوریک در خون است.
علم تغذیه هنوز بر این باور است که صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی بهخصوص برای سلامت جسم و ذهن کودکان است. با این حال بسیاری از والدین این وعده را جدی نمیگیرند.
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، بهطور کلی پنیرهای سفت و سخت که دارای بافت متراکمتری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان شیر بیشتر و کلسیم بالاتری دارند. ضمن اینکه محصولات لبنی پاستوریزه هرچه تاریخ مصرف کوتاه تری داشته باشند، احتمال استفاده از مواد نگهدارنده در آنها به کمترین میزان می رسد.
سفر پیادهروی اربعین، تجربهای معنوی و اجتماعی است که با رعایت اصول سلامت و بهداشت، میتواند بهجای چالش، به یک خاطره شیرین تبدیل شود. مراقبت از بدن، تغذیه مناسب، پیشگیری از بیماریها و توجه به نیازهای جسمی، بخشی از احترام به مسیر زیارت و حفظ کرامت انسانی است. زائر آگاه، زائری سالم و موفق خواهد بود.
به گفته یک متخصص فیزیولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، غذاهای عراقی معمولاً سنگین است و معدههای ما شاید به قدرت و قوت معدههای افراد ساکن عراق نباشد. بنابراین زائران باید تدابیر تغذیهای در سفر به کربلا را مورد توجه قرار دهند.
متخصصان میگویند: به جای مصرف ویتامینها و مکملها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با این حال آشکار شده که ویتامین ئی در رفع چربی و التهاب کبد مفید است.