سلامت - تغذیه

سلامت - تغذیه
آیا حبوبات می‌تواند اسیداوریک را بالا ببرد؟/ یک میوه کاهنده اسید اوریک را بشناسید/ کدام غذاها اسید اوریک بالایی دارند؟

آیا حبوبات می‌تواند اسیداوریک را بالا ببرد؟/ یک میوه کاهنده اسید اوریک را بشناسید/ کدام غذاها اسید اوریک بالایی دارند؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، نقرس نوعی آرتریت التهابی است که با درد ناگهانی، تورم و قرمزی مفاصل، به‌خصوص در انگشت شست پا شناخته می‌شود که علت اصلی این بیماری، تجمع بیش‌ از حد اسید اوریک در خون است.
۱۴۰۴/۰۶/۳۱
این خوراکی صبحانه نیست!

این خوراکی صبحانه نیست!

علم تغذیه هنوز بر این باور است که صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی به‌خصوص برای سلامت جسم و ذهن کودکان است. با این حال بسیاری از والدین این وعده را جدی نمی‌گیرند.
۱۴۰۴/۰۶/۲۵
۷ دمنوش مفید برای سردرد و حالت تهوع

۷ دمنوش مفید برای سردرد و حالت تهوع

به دنبال راهی طبیعی برای رهایی از سردرد هستید؟ این هفت چای گیاهی را امتحان کنید که هر کدام خواص منحصر به فردی برای تسکین درد و التهاب دارند.
۱۴۰۴/۰۶/۲۳
هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد/ این نوع پنیرها را بیشتر مصرف کنید، چون نگهدارنده ندارند/ کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده‌ای دارد؟

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد/ این نوع پنیرها را بیشتر مصرف کنید، چون نگهدارنده ندارند/ کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده‌ای دارد؟

به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، به‌طور کلی پنیرهای سفت و سخت که دارای بافت متراکم‌تری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان شیر بیشتر و کلسیم بالاتری دارند. ضمن اینکه محصولات لبنی پاستوریزه هرچه تاریخ مصرف کوتاه تری داشته باشند، احتمال استفاده از مواد نگهدارنده در آن‌ها به کمترین میزان می رسد.
۱۴۰۴/۰۶/۱۳
هشدار؛ ۵ اشتباهی که چای را به سم تبدیل می‌کند

هشدار؛ ۵ اشتباهی که چای را به سم تبدیل می‌کند

چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست می‌دهد و همچنین به میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا اجازه رشد می‌دهد که می‌توانند باعث مشکلات سلامتی شوند.
۱۴۰۴/۰۵/۲۱
بهداشت و تغذیه در سفر عراق/ راهنمای سلامت در پیاده‌روی اربعین/ ۶ نکته حائز اهمیت برای زائران

بهداشت و تغذیه در سفر عراق/ راهنمای سلامت در پیاده‌روی اربعین/ ۶ نکته حائز اهمیت برای زائران

سفر پیاده‌روی اربعین، تجربه‌ای معنوی و اجتماعی است که با رعایت اصول سلامت و بهداشت، می‌تواند به‌جای چالش، به یک خاطره شیرین تبدیل شود. مراقبت از بدن، تغذیه مناسب، پیشگیری از بیماری‌ها و توجه به نیازهای جسمی، بخشی از احترام به مسیر زیارت و حفظ کرامت انسانی است. زائر آگاه، زائری سالم و موفق خواهد بود.
۱۴۰۴/۰۵/۱۶
معده‌های ما قدرت هضم غذاهای عراقی را ندارد/ زیاد خرما نخورید و قهوه‌های تلخ را تست نکنید/ این چاشنی میکروب‌کش را همراه ببرید

معده‌های ما قدرت هضم غذاهای عراقی را ندارد/ زیاد خرما نخورید و قهوه‌های تلخ را تست نکنید/ این چاشنی میکروب‌کش را همراه ببرید

به گفته یک متخصص فیزیولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، غذاهای عراقی معمولاً سنگین است و معده‌های ما شاید به قدرت و قوت معده‌های افراد ساکن عراق نباشد. بنابراین زائران باید تدابیر تغذیه‌ای در سفر به کربلا را مورد توجه قرار دهند.
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
۳ عامل تغذیه‌ای در کنترل فشارخون و حفظ سلامت قلب و عروق

۳ عامل تغذیه‌ای در کنترل فشارخون و حفظ سلامت قلب و عروق

فشار خون بالا اغلب هیچ علائم واضحی ندارد اما می‌تواند به تدریج، صدمات جدی به بدن وارد کند و زندگی فرد را به خطر بیندازد.
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
مقدار ایده‌آل میوه برای خوردن در روز چقدر است؟

مقدار ایده‌آل میوه برای خوردن در روز چقدر است؟

میوه‌ها علاوه بر آب، ویتامین، مواد معدنی و فیبر، حاوی فروکتوز (قند میوه) هستند. اما آیا خوردن زیاد آن می‌تواند مضر باشد؟
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد

تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد

متخصصان می‌گویند: به جای مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با این حال آشکار شده که ویتامین ئی در رفع چربی و التهاب کبد مفید است.
۱۴۰۴/۰۵/۰۲