وزیر صمت در واکنش به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده گفت: این تصمیم که بدون حضور نماینده وزارت صمت اتخاذ شده، در تضاد کامل با تفاهمنامه اخیر بنده با وزیر نیرو است.
شرکت «توانیر» معتقد است که «حدود ۲۰ درصد ناترازی برق به دلیل تشدید فعالیت ماینرهاست.» این اظهارنظر مربوط به بهمن ماه سال گذشته است و از آن زمان تاکنون، مسئولان وزارت نیرو عنوان کردهاند که با فعالیتهای غیرمجاز ماینینگ رمزارز مقابله خواهند کرد.
بهترین روش برای تأمین برق کارخانههای تولیدی (بهویژه صنایع پرمصرف مثل فولاد، سیمان، پتروشیمی) در شرایط فعلی ایران و دنیا، ترکیبی از منابع مختلف است که هم پایداری، هم صرفهجویی، و هم امنیت انرژی را فراهم کند.
وزیر نفت گفت: طبیعتا میزان واردات بنزین سوپر به قیمت تمام شده مبنای قیمتگذاری خواهد بود که به هیئت مقرراتزدایی رفته که در وزارت اقتصاد مراحل نهاییاش را طی میکند.
بر اساس دستور جدید به ادارات دولتی که پس ابلاغ وزارت کشور اعلامشده است، سامانههای سرمایشی همه ادارات دولتی و عمومی بعد از پایان وقت اداری (ساعت ۱۳) باید خاموش شوند.
بحران انرژی ایران امروز ریشه در تصمیمات شتابزده و غیرکارشناسی اصولگرایان در دهه ۸۰ دارد. احمد توکلی به عنوان چهره شاخص این جریان، با وجود هشدارهای اولیه خود درباره خطرات تثبیت قیمتها، تبدیل به یکی از اصلیترین مدافعان این سیاست مخرب شد.
چرا مصوبات شورای عالی انرژی در حد مصوبات یک کار کودکستانی هم قوی نیست؟ چرا معاونت انرژی ریاستجمهوری تشکیل نشد؟ این همه فرصتسوزی را چه کسانی پاسخگو خواهند بود؟ ما چرا سالیانه ۳۴ میلیارد دلار کسری انرژی داریم؟