متخصصان همواره توصیه به نخوردن شام یا غذای دیر هنگام میکنند چرا معتقدند نه برای خواب و نه برای سلامت کلی خوب است. اما آیا واقعا شام دیر هنگام باعث افزایش وزن میشود؟
در عصر دیجیتال که اطلاعات با سرعت سرسامآوری به سمت ما سرازیر میشوند، حفظ حافظه قوی و تمرکز عمیق به چالشی روزمره تبدیل شده است. استرس، حواسپرتیهای مداوم و وابستگی به فناوری میتوانند عملکرد شناختی مغز را تضعیف کنند.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماری های مغزی مانند سکته مغزی، زوال عقل و افسردگی عوامل خطر مشترکی دارند و تغییر هر یک از آنها می تواند خطر ابتلا به هر سه بیماری را در فرد کاهش دهد.
داروها نقش حیاتی در درمان بیماریها و بهبود کیفیت زندگی دارند، اما بسیاری از آنها با عوارض جانبی همراهاند که میتوانند از ناراحتیهای خفیف تا مشکلات جدی متغیر باشند.
براساس اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، طی سال ۱۴۰۳ در مجموع ۱۴ مورد وبا در ۴ استان کشور و در بازه زمانی نیمه مرداد تا اوایل مهرماه شناسایی شدند.
استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد سوزش مجرای ادرار در زمان روزه داری و به ویژه در روزهای گرم میگوید: بروز این مشکل لزوما ناشی از عفونت ادرار یا سنگ ادراری نیست و گاهی میتوان با اصلاح برنامه غذایی و به کار بردن تدابیری به رفع آن اقدام کرد.