کد خبر: ۶۵۳۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰
تعداد بازدید: ۱۳۰۰۰
یکی از غذاهایی که خوردنش بسیار می‌چسبد، آش است. اگر آش‌خور هستید و معمولا در این فصل آش زیاد درست می‌کنید، حتما آش نارنج را هم امتحان کنید. یک آش ترش و خوشمزه.
آش آب‌نارنج، برای آش خورهای حرفه‌ای!به گزارش برترینها    مواد لازم برای 3 نفر

  • 4 /1 پیمانه نخود  
  • 4 /1 پیمانه عدس                                               
  • 4 /1 پیمانه لوبیاچیتی                                         
  • 300 گرم سبزی آش                                       
  • 2 /1 پیمانه پیازداغ
  • 2 پیمانه آب‌نارنج تازه                                   
  • 3 ق س نعنا داغ                                           
  • 2 ق س سیرداغ
  • نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم                

طرز تهیه:

1.  نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. عدس و لوبیاچیتی را هم 1 تا 2 ساعت قبل از پخت خیس کنید. لوبیاچیتی و نخود را همراه با مقدار مناسب آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سپس عدس را اضافه کرده و صبر کنید تا عدس هم بپزد.

2.  حال باید سبزی آش شسته و خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به‌آرامی هم بزنید. اگر آب آش کم بود، مقداری آب هم به مواد اضافه کنید. بعد از 30 دقیقه آب‌نارنج را هم به آش اضافه کنید.

3. در این زمان نیمی از پیازداغ را همراه با مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بعدازآنکه مواد را به‌آرامی هم زدید، صبر کنید تا آش جا بیفتد.موقع سرو، آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با پیازداغ باقیمانده و سیرداغ و نعنا داغ  تزیین کنید.

فوت‌وفن

دقت کنید که نباید عدس را در ابتدای کار همراه با لوبیا و نخود داخل قابلمه بریزید، چون عدس خیلی زودتر از آنها می‌پزد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: