به گزارش برترینها مواد لازم برای 3 نفر
- 4 /1 پیمانه نخود
- 4 /1 پیمانه عدس
- 4 /1 پیمانه لوبیاچیتی
- 300 گرم سبزی آش
- 2 /1 پیمانه پیازداغ
- 2 پیمانه آبنارنج تازه
- 3 ق س نعنا داغ
- 2 ق س سیرداغ
- نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:1. نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. عدس و لوبیاچیتی را هم 1 تا 2 ساعت قبل از پخت خیس کنید. لوبیاچیتی و نخود را همراه با مقدار مناسب آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سپس عدس را اضافه کرده و صبر کنید تا عدس هم بپزد.2. حال باید سبزی آش شسته و خرد شده را داخل قابلمه بریزید و بهآرامی هم بزنید. اگر آب آش کم بود، مقداری آب هم به مواد اضافه کنید. بعد از 30 دقیقه آبنارنج را هم به آش اضافه کنید.
3. در این زمان نیمی از پیازداغ را همراه با مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بعدازآنکه مواد را بهآرامی هم زدید، صبر کنید تا آش جا بیفتد.موقع سرو، آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با پیازداغ باقیمانده و سیرداغ و نعنا داغ تزیین کنید.
فوتوفن
دقت کنید که نباید عدس را در ابتدای کار همراه با لوبیا و نخود داخل قابلمه بریزید، چون عدس خیلی زودتر از آنها میپزد.