عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان، گفت: شواهد نشان میدهد که اراده طرفین، حل و فصل اختلافات و کاهش تنش است؛ در این میان فقط برخی عوامل داخلی و یا خارجی میتواند روند مذاکرات را مختل کند و برخی تندروها در داخل کشور از یک سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر مترصد ایجاد اختلال در روند مذاکرات هستند.
علی شکوریراد، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب گفت: دموکراتها در صحنه مذاکره مقداری از جمهوریخواهان معتدلتر بودند اما به نظر میرسد که جمهوریخواهها یک مقداری روراستتر هستند و پیچیدگی زیادی ندارند؛ به خصوص شخص ترامپ دارد خیلی "رو بازی" می کند و پیچیده نیست.
پاسخ به این پرسش که رهبری درباره مذاکره با آمریکا چگونه تصمیم میگیرند، مستلزم درک دقیق از منظومه فکری رهبر انقلاب در حوزه سیاست خارجی به خصوص در نسبت با مسئله مذاکره و مواجهه با آمریکاست و این که دلیل مذاکره با آمریکا چیست؟
معاون وزیر امور خارجه ایران در گفتوگویی بیان کرد که ارمنستان و ایران از ظرفین بالایی برای توسعه روابط دوستانه برخوردارند و تلاشهای طرفین برای ارتقای روابط باید در جهت رسیدن به یک سند راهبردی روابط دوجانبه متمرکز شود.
محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور درمورد جهاد دانشگاهی گفت: دانشگاه و صنعت زبان هم را نمی فهمیدند. صنعت در زمینه مونتاژ فعال بود و تلاش های دانشگاه در حد مقاله بود.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مذاکره میان ایران و آمریکا بصورت مستقیم صورت نمیگیرد چرا که مفید نیست. انتخاب این مذاکره که شیوه نامتعارفی نیست، مبتنی بر تجارب ثابت شده قبلی است. اگر میخواهیم مذاکره موثر باشد و در یک تعامل دیپلماتیک جدیت داریم باید روشی را انتخاب کنیم که نسبت به موثر بودن آن اطمینان داشته باشیم.
امیر سرتیپ خلبان علی اکبر طالب زاده معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: علم، دانش، تجهیزات بهروز و آمادگی نظامی در کنار روحیه و توان رزم بالا، اساسیترین نیازمندیهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی است.