فرهنگ و هنر

بازیگر نقش بی بی کتایون در مجموعه تاریخی «آتش و باد»، این زن را سمبلی از زنانی دانست که شأن وجود درایت و شهامت آن ها در طول تاریخ، موج می زند.
عصر امروز سه شنبه اول آذر، پاسپورت رضا دُرمیشیان نویسنده و کارگردان سینما در فرودگاه امام‌خمینی ضبط و اجازه خروج به وی داده نشده است. بنابه گفته نزدیکان درمیشیان، از او خواسته شده که به دادسرای انقلاب مراجعه کند.
به نظر می‌رسد تلویزیون دیگر به فکر تازه کردن تولیدات محرمی خود نیست و همچون سال‌های گذشته به پخش سریال‌های تکراری‌اش بسنده می‌کند، «مختارنامه» امسال هم مهمان تلویزیون است!
یکی از خبرنگارها در توییت خود ادعا کرده است که بهرام رادان از او به علت انتشار بی موقع فیلم شکایت کرده است.
زیر پا گذاشتن اخلاقیات توسط کارگردان فیلم‌اولی/ کیانوش عیاری بزرگ داشته می‌شود
مراسم بزرگداشت کیانوش عیاری با نمایش فیلم «شبح کژدم» در موزه سینما برگزار می‌شود. قصه‌ فیلم (محصول سال ۱۳۶۵) راجع‌ به جوانی است به نام محمود که در تلاش برای ساخت فیلم اول خود با موانع زیادی مواجه می‌شود، تا جایی که اوضاع و احوالش به‌ هم‌ می‌ریزد و اخلاقیات را زیر پا می‌گذارد.
عمو پورنگ: سخیف و بی‌نزاکت بودن، معیار خنداندن شده است
داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) از آن‌چه «تبدیل شدن سخیف و بی‌نزاکت‌بودن به راهی برای خنداندن مخاطب» خواند، انتقاد کرد.
کمر درد عباس کیارستمی بود که باعث شد این عکس گرفته شود/ تصویر
تصویر روی پوستر چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر عکسی از جاسم غضبان‌پور در پشت صحنه فیلم «زندگی و دیگر هیچ» است؛ فیلمی درباره اتفاقاتی که پس از زلزله رودبار رخ داد.
آخرین وضعیت پرونده پژمان جمشیدی/ احضار نشد، خودش برگشت
وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: پرونده موکلم همچنان در مرحله تحقیقات است.
گلشیفته فراهانی و علی نصریان روی فرش قرمز+عکس
شب گذشته، چهره‌های سرشناس سینمای ایران شامل گلشیفته فراهانی، علی نصیریان و همایون غنی‌زاده در مراسم فرش قرمز فیلم سینمایی «آه، چه روزهای خوشی بود» حضور یافتند.
نظر کیهان در برنامه یوتیوبی "زن روز" که مهناز افشار آن را اجرا می کند/ این نقد است یا تبلیغ؟!
مسابقه‌ «زن روز» محصولی رسانه‌ای است که بعد از رئالیتی‌شو پرحاشیه «عشق ابدی» برای مخاطبان ایرانی تولید و در پلتفرم یوتیوب منتشر شد.
عکس/ فردین در حال حساب و کتاب در مغازه فرش‌فروشی‌اش؛ دهه ۷۰
تصویری خاص و قدیمی از محمدعلی فردین را در حال حساب و کتاب و در مغازه فرش‌فروشی‌اش در دهه ۷۰ می‌بینید. (عکس درون متن)
۴ فیلم آماده نمایش و یک فیلم در پیش‌تولید؛ اکران «خاتی» در اولویت است
فریدون نجفی کارگردان سینما با اشاره به ۴ فیلمی که آماده اکران دارد، گفت که مشغول پیش‌تولید «عروس چشمه» در استان فارس است.
ترس‌های ۱۹ سالگی را در ۶۵ سالگی هم دارم/ گمان می‌کردیم در تونلی تاریک محبوس شده‌ایم
نمایشنامه‌نویس «یادگار سال‌های شن» گفت: امروز در ۶۵ سالگی با همان ترسی که سال ۱۳۵۸ روبه رو بودم، رو به رو هستم؛ همه عمر تلاش کردیم کاری را به صورت حرفه‌ای در حوزه تئاتر به سرانجام برسانیم، آیا واقعا اتفاق افتاده است؟
جنجال در صنعت سرگرمی چین با فایل‌های صوتی لو رفته وونگ کار-وای
مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی لو رفته که در آنها وونگ کار-وای از حکومت تک حزبی چین انتقاد می‌کند، بحث‌های داغی را در صنعت سرگرمی برانگیخت و عده‌ای خواستار ممنوع الکار شدن این کارگردان شدند.
زینب موسوی فکر می‌کرد با بدگفتن به فردوسی فالوئرش بیشتر می شود و پول بیشتری در می آورد/فرهنگ مان افتاده دست او و امیرحسین و افتو و ابوطالب و...
زینب موسوی به خاطر ویدئویی که در فضای مجازی درباره فردوسی منتشر کرده بود به ۶ ماه حبس تعزیری و تهیه رساله زیرنظر بنیاد فردوسی محکوم شد.
هم پژمان جمشیدی و هم شاکی اش را در دادگاه محاکمه کنید تا وجدان عمومی جامعه قانع شود
دیگر احتمالاً فقط خواجه حافظ شیرازی از غائله پژمان جمشیدی بی‌خبر باشد. فضای‌مجازی پر شده از اعلام مواضع کاربران و در خانه و خیابان هم تعداد کسانی که به‌نحوی درباره این موضوع بحث و جدل می‌کنند، کم نیست.
پارسا پیروزفر اولین فیلم سینمایی‌اش را می‌سازد
پارسا پیروزفر که قرار است اولین فیلم سینمایی‌اش را در مقام کارگردان بسازد، در مرحله انتخاب بازیگر و تکمیل تیم تولید است.
استیضاح وزیر ارشاد کلید خورد/ علت استیضاح وزیر پزشکیان چیست؟
محمدتقی نقدعلی، نماینده مجلس از کلید خوردن استیضاح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.
وکیل پژمان جمشیدی از بازگشت او به کشور خبر داد
وکیل پژمان جمشیدی مدعی بازگشت موکل خود به ایران شد.
فقط سریال یوسف را پخش نکنید؛ روش او را هم که غنی کردن مردم و بهفود معبشت جامعه است اجرا کنید
صداوسیما بارها مجموعه نمایشی یوسف پیامبر را پخش کرده و تازه‌ترین نوبت پخش هم به پایان آمد اما ذهن هارا در آغاز این سؤال قرار دادکه آیا اقتصاد و معیشت و رابطه‌ای با ایمان دارد؟
وقتی ناصر ملک‌مطیعی از دیدار با همایون ارشادی نوشت+ عکس
در پی درگذشت همایون ارشادی، بازیگر سرشناس سینمای ایران، تصویری قدیمی از او در کنار زنده‌یاد ناصر ملک‌مطیعی در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده است؛ عکسی که یادآور دو تن از هنرمندان خوش‌نام و محبوب سینمای کشور است.
خنده‌های همایون ارشادی در کنار مهناز افشار و رضا عطاران/ عکس
همایون ارشادی، بازیگر صبح امروز سه‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه در اثر عوارض ابتلا به بیماری سرطان درگذشت.
ابهام در نمایش فیلم ترنس مالیک با بازی لیلا حاتمی
گزارش منتشره که طبق آن شاید «راه باد»، آخرین فیلم ترنس مالیک، اصلاً اکران نشود. نکته عجیب این خبر این است که فیلم قبلاً فیلم‌برداری شده، و دلیل اصلی تأخیر طولانی‌مدت ظاهراً به بخش پس‌تولید مربوط می‌شود.
همایون ارشادی: مردی که با سکوت زیست/ از تنهایی فلسفی بدیعی تا خاطرات محمود
همایون ارشادی، بازیگر بیستم آبان‌ماه ۱۴۰۴ چشم از جهان فروبست. مردی که از رشته معماری آمد، اما بنای حضورش را در دل سینما گذاشت؛آرام، اندیشناک و با وقار.
آرشیو