
به گزارش
خبرداغ،دکتر محمد کاظم زاده با اشاره به تغذیه سالم به عنوان مهمترین عامل
سلامت، گفت: با توجه به تغییر برنامه غذایی در ایام پیش رو لازم است افراد
نسبت به تغذیه خود دقت بیشتری داشته و کاهش نمک، چربی و قند را حتما در
برنامه غذایی خود داشته باشند.
وی، کم تحرکی را
از مضرات ایام نوروز برشمرد و افزود: غفلت از ورزش منظم در این ایام چاقی و
بیماری های همراه با چاقی را به دنبال خواهد داشت که سلامت را به طور قطع
تهدید خواهد کرد.
کاظم زاده اظهار کرد: مواد غذایی مصرفی این ایام معمولا پرچرب، شیرین و یا شور هستند که کالری بالا و مواد مغذی کمتری دارند.
وی با اشاره به مصرف بالای شکلات در نوروز افزود: انواع کاکائوهای تیره و تلخ را جایگزین شکلات ها و تافی های چسبنده کنید.
به
گزارش مهر، کاظم زاده با تاکید بر اهمیت وعده های غذایی در طول روز، گفت:
نباید مصرف تنقلات ویژه نوروز و بهم ریختگی زمان خواب، افراد را از رعایت
وعده های غذایی به ویژه صبحانه محروم کند.
وی بر مصرف دو تا چهار واحد میوه در طول روز تاکید کرد و افزود: مصرف میوه و آب از ضرورت های برنامه غذایی در ایام پیش رو است.