کد خبر: ۸۷۸۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴
تعداد بازدید: ۳۸۹
یک متخصص تغذیه در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا نکاتی مطرح کرد.

نکات تغذیه‌ای جهت تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونابه گزارش خبرداغ ، دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا عنوان کرد: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه توصیه می‌شود، چرا که مایعات دارای کافئین همچون چای، قهوه و نوشابه‌های مشکی موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بسیار بالا می‌شوند، اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.

وی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز.... را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده، پرهیز کنیم.

وی همچنین بر پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذای حاوی روغن جامد تاکید کرد.

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا اظهار داشت: درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک می‌شویم، خطر انتقال بیماری را تشدید می‌کند؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه و پس از گرم کردن مصرف نماییم.

به گزارش روابط عمومی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی، دکتر سهراب همچنین عنوان کرد: افرادی که تاکنون به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مصرف مکمل‌های ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.

ایسنا

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: