به گزارش
خبرداغ به نقل از آفتاب،زمانی
که سموم و آلاینده ها وارد بدن شما می شوند کبد و کلیه اقدام به جذب آن
ها از طریق خون می کنند و در مرحله بعد به کمک مکانیسم های مختلف این سموم
را به خارج از بدن هدایت می کنند که به این روند، پاکسازی خون یا سم زدایی
گفته می شود.
انتخاب
مواد غذایی نامناسب، مشکلات گوارشی و استرس می تواند میزان سم را در بدن
افزایش دهد. در ادامه مواد غذایی را برای سموم زدایی ناشی از آلودگی های
صنعتی، هوا و مسمویت با فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، و… به شما معرفی می
کنیم.
مرکبات:
ویتامین ث به تبدیل سموم به مواد قابل هضم کمک می کند.
فلفل دلمه ای :
فلافل دلمه ای قرمز ۳ برابر پرتقال ویتامین ث دارد .
شلغم :
محتوای آنتی اکسیدان و سولفور موجود در شلغم به آنزیم های سمزدایی کننده کمک می کند.
شاهی آبی :
رادیکال های آزاد را از سلول گرفته و یک دیوروتیک طبیعی نیز هست.
تخمه آفتاب گردون:
ویتامین ای و سلنیوم به سم زدایی و کاهش کلسترول کمک می کند.
گردو:
گردو با تزریق اسیدهای چرب امگا۳ به سم زدایی بدن کمک می کند.
ماش :
این دانه ها باقیمانده ی سموم را از دیوارهای روده ها جذب می کنند.
انواع عدس:
فیبر موجود در عدس موجب کاهش کلسترول و تنظیم قند خون می شود.
کنگر فرنگی :
سینارین موجود در آرتیشو به تولید صفرا و هضم کمک می کند.
غلات کامل :
فیبرهای غیر محلول آن ها موجب تنظیم عملکرد روده می شود.
زردچوبه:
موجب تقویت عملکرد سلول های کبدی برای سم زدایی می شود.
خیار:
با مقدار آب زیادی که دارد سموم را بیرون رانده و بدن را قلیایی می کند.
گریپ فروت :
کلسترول رات پایین می آورد و از تشکیل سنگ های کلیوی جلوگیری می کند.
کلم بروکلی:
با فراهم سازی مقدار زیادی ویتامین، اثرات سم ها را خنثی می کند.
سیر:
موجب تحریک کبد برای ساخت آنزیم های مسئول سم زدایی می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران