کد خبر: ۶۷۰۲۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷
تعداد بازدید: ۳۹۹
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت:افزایش جوجه ریزی و عرضه از نیمه دوم تیر ماه منجر به کاهش قیمت مرغ به مرز 6 هزار و 500 تومان خواهد شد.
به گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: محمد یوسفی رئیس اتحادیه پرورش دهندگان مرغ گوشتی درخصوص روند افزایشی قیمت مرغ اظهار داشت: تقاضای بالای خرید در ماه رمضان و بالارفتن نهاده های اولیه افزایش قیمت مرغ را به همراه داشته است.

وی افزود: در حال حاضر هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 4 هزار و 800 الی 5 هزار تومان و مرغ آماده به طبخ در عمده فروشی ها 6 هزار و 800 و خرده فروشی های میادین میوه و تره بار 6 هزار و 980 تومان به فروش می رسد.

یوسفی با اشاره به تاثیر عرضه مرغ منجمد بر بازار بیان کرد: عرضه مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی همراه با افزایش تقاضا می تواند منجر به کاهش قیمت مرغ در بازار شود.

* کاهش جوجه ریزی کفه مرغ را بالا برد

 مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: کاهش جوجه ریزی در فروردین و اردیبهشت ماه و بالا رفتن هزینه های تمام شده برای مرغداران باعث به وجود آمدن این گرانی شده است.

یوسف خانی با اشاره به تاثیرعرضه مرغ منجمد در بازار بیان کرد: توزیع مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی تا حدودی منجر به کاهش قیمت مرغ گرم در بازار شده  چرا که در غیر اینصورت قیمت هر کیلو مرغ گرم از 8 هزار تومان تخطی می کرد ضمن اینکه قیمت مرغ منجمد در مقایسه با مرغ گرم مناسب است.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی تصریح کرد: افزایش جوجه ریزی در خرداد ماه و به دنبال آن افزایش عرضه از نیمه دوم تیر ماه منجر به کاهش قیمت مرغ به مرز 6 هزار و 500 تومان خواهد شد گرچه این رقم با توجه به افزایش نهاده ها صرفه اقتصادی برای مرغداران را در برندارد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: