به گزارش
خبرداغ به نقل از باشگاه
خبرنگاران جوان: محمد یوسفی رئیس اتحادیه پرورش دهندگان مرغ گوشتی درخصوص
روند افزایشی قیمت مرغ اظهار داشت: تقاضای بالای خرید در ماه رمضان و
بالارفتن نهاده های اولیه افزایش قیمت مرغ را به همراه داشته است.
وی
افزود: در حال حاضر هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 4 هزار و 800 الی 5 هزار
تومان و مرغ آماده به طبخ در عمده فروشی ها 6 هزار و 800 و خرده فروشی های
میادین میوه و تره بار 6 هزار و 980 تومان به فروش می رسد.
یوسفی
با اشاره به تاثیر عرضه مرغ منجمد بر بازار بیان کرد: عرضه مرغ منجمد از
سوی شرکت پشتیبانی همراه با افزایش تقاضا می تواند منجر به کاهش قیمت مرغ
در بازار شود.
* کاهش جوجه ریزی کفه مرغ را بالا برد مهدی
یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: کاهش جوجه ریزی در فروردین و
اردیبهشت ماه و بالا رفتن هزینه های تمام شده برای مرغداران باعث به وجود
آمدن این گرانی شده است.
یوسف خانی با اشاره به تاثیرعرضه مرغ منجمد
در بازار بیان کرد: توزیع مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی تا حدودی منجر
به کاهش قیمت مرغ گرم در بازار شده چرا که در غیر اینصورت قیمت هر کیلو
مرغ گرم از 8 هزار تومان تخطی می کرد ضمن اینکه قیمت مرغ منجمد در مقایسه
با مرغ گرم مناسب است.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی تصریح کرد: افزایش
جوجه ریزی در خرداد ماه و به دنبال آن افزایش عرضه از نیمه دوم تیر ماه
منجر به کاهش قیمت مرغ به مرز 6 هزار و 500 تومان خواهد شد گرچه این رقم با
توجه به افزایش نهاده ها صرفه اقتصادی برای مرغداران را در برندارد.