کد خبر: ۶۶۲۰۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
تعداد بازدید: ۴۵۱
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: تمام قسمت‌های سنجد دارای خواص دارویی بسیاری است که مصرف آن در حفظ سلامت افراد کمک می‌‌کند.

خواص درمانی سنجد که نمی‌دانستید

به گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب، محمد هاشمی درباره فواید مصرف سنجد، گفت: خواص درخت سنجد در تمام اندام‌های آن از ریشه و چوب گرفته تا پوست و میوه آن منتشر است و استفاده گسترده‌ای در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطر سازی و چوب دارد.

دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: قسمت میانی و آردی شکل میوه سنجد حاوی 2 نوع قند و 7 نوع چربی اشباع شده و نشده است که در طب سنتی به عنوان قابض و در درمان بیماری‌های دندان، لثه، اسهال و زخم معده کاربرد دارد.


به گفته وی، بخش درون یا هسته چوبی سنجد 17 نوع اسید آمینه و تعدادی پروتئین با خواص متعدد دارویی در خود دارد، به‌ طوری‌که شکل آسیاب شده آن به صورت کامل و یا پخته شده میوه کامل آن (همراه با پوست) می‌تواند در بهبود دردهای ناشی از آرتروز موثر باشد.

هاشمی در ادامه یادآور شد: روغن هسته سنجد اثرات مفیدی در برطرف ساختن التهابات غشا مخاطی در انواع زکام و عفونت‌های تنفسی دارد.

دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: جوشانده، شیره و عرق شکوفه سنجد نیز خواص دارویی متعدد از جمله تاثیر بر بهبود کیفیت گوارشی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: