کد خبر: ۹۷۰۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
تعداد بازدید: ۱۴۷
یافته‌ها نشان می‌دهد که استفاده منظم از مکمل‌های روغن ماهی ممکن است نقش‌های متفاوتی در پیشرفت بیماری قلبی عروقی داشته باشد.

مصرف منظم روغن ماهی در کدام افراد خطرناک است؟به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ استفاده منظم از مکمل‌های روغن ماهی ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در بزرگسالان سالم را افزایش دهد.

ایسنا به نقل از هلث نوشت: نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که استفاده منظم از مکمل‌های روغن ماهی ممکن است بهترین ایده برای افراد نباشد زیرا مصرف این مکمل‌ها ممکن است به جای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته آن را افزایش دهند.

این تحقیق شامل بیش از ۴۰۰هزار بزرگسال بود که نظرسنجی‌های رژیم غذایی را تکمیل کردند و به‌طور متوسط به مدت ۱۲ سال مورد پیگیری قرار گرفتند.

بر اساس نتایج، شرکت‌کنندگان سالمی که به‌طور منظم مکمل‌های روغن ماهی مصرف می‌کردند، ۱۳۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و ۵ درصد بیشتر در معرض سکته بودند.

با این حال، در میان افرادی که در ابتدا بیماری قلبی داشتند، مصرف مکمل به‌طور قابل توجهی احتمال پیشرفت از فیبریلاسیون دهلیزی به حمله قلبی و از نارسایی قلبی تا مرگ را کاهش داد.

محققان اظهار کردند این یافته‌ها نشان می‌دهد که استفاده منظم از مکمل‌های روغن ماهی ممکن است نقش‌های متفاوتی در پیشرفت بیماری قلبی عروقی داشته باشد.

انجمن قلب آمریکا فقط امگا ۳ موجود در ماهی و مکمل‌ها را برای افراد مبتلا به بیماری قلبی توصیه می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: