کد خبر: ۹۶۳۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۳
تعداد بازدید: ۱۰۳
مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: بنابر آمار اعلامی گمرک از ابتدای سال تا پایان آبان ۵۹ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد شده است.

قیمت جدید دام زنده اعلام شد/ جزییات تغییر قیمتبه گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: بنابر آمار اعلامی گمرک از ابتدای سال تا پایان آبان ۵۹ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد شده است.

افشین صدردادرس گفت: قیمت کنونی هر کیلو دام زنده ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزار تومان و بره پایه پروار ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزار تومان است.

به گفته او، بنابر پیش بینی های قبلی بارها اعلام کرده ایم که قیمت دام زنده افزایشی است.

صدردادرس با بیان اینکه واردات گوشت اثر چندانی در تعادل بازار نگذاشته است، افزود: با توزیع گوشت قرمز در سبد کالابرگ و ایجاد رونق تولید شاهد تعادل قیمت در بازار خواهیم بود.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک ادامه داد: بنابر آمار جمعیت دام سبک در فصل بهار ۶۸ میلیون راس بود که در پایان تابستان به ۶۰ میلیون راس رسیده است. هنوز هم مرکز آمار جمعیت دام سبک در فصل پاییز را اعلام نکرده است.

به گفته او، طبق روال همه ساله بره هایی که در پاییز متولد می شوند، وارد گله های مولد نمی شوند و عمدتا زایش های پاییز را به سیکل پروار می برند.

صدردادرس افزود: زایش های زمستان و بهار به جمعیت گله های مولد اضافه می شوند، حال باید دید که مسئولان با زایش ها چگونه برخورد می کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: علی رغم‌پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر بارش های مناسب فصل پاییز، دچار خشکسالی شدیم که این موضوع در مراتع بهار و زمشتان اثر می گذارد. حال باید دید وضعیت بارش در زمستان چطور خواهد بود که به اوضاع مراتع امیدوار بود.

او با بیان اینکه واردات گوشت قرمز کماکان ادامه دارد، گفت: بنابر اعلام مرکز آمار و وزارت جهاد از ابتدای سال تا پایان آبان ۵۹ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: