کد خبر: ۹۵۲۶۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
تعداد بازدید: ۴۳۱
به گفته رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران، تامین ارز و افزایش عرضه و همچنین کاهش نرخ ارز، باعث کاهش شش تا هفت درصدی قیمت انواع لپ تاپ، تبلت و پرینتر در هفته‌های اخیر شده است.

خبر خوش برای خریداران لپ‌تاپ و تبلت/ قیمت ها پایین آمدبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا : محمدرضا فرجی تهرانی با بیان اینکه هفته گذشته کاهش قیمت محسوسی در حوزه کالاهای آی‌تی در هفته‌های گذشته شاهد بودیم، اظهار کرد: قیمت کالاهای آی تی، عمدتا به نرخ ارز وابسته است.

به گفته وی، خیلی از فعالان این حوزه حدود ۱۰۰ روز منتظر تامین ارز بودند که بخشی از تقاضا هم اخیرا پرداخت شد. این اقدام منجر به افزایش عرضه کالا در بازار شد که بر قیمت اثر داشت.

فرجی با بیان اینکه کاهش قیمت ارز بر وضعیت تقاضا در بازار نیز اثر دارد و منجر به ایجاد رکود می‌شود، تصریح کرد: در این شرایط تجار اولیه کالای خود را با سود یک تا دو درصدی می‌فروشند و همین موضوع باعث کاهش بیشتر قیمت کالاهای آی تی شد.

به گفته رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران، در هفته‌های اخیر قیمت انواع لپ تاپ، تبلت و پرینتر، میانگین شش تا هفت درصد کاهش داشته است. همچنین در حال حاضر قیمت ارزان‌ترین لپ تاپ در بازار که در حد استفاده دانش‌آموزان است، حدود هشت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: