کد خبر: ۹۵۱۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰
تعداد بازدید: ۳۳۵
علی صالح‌آبادی، مدیرعامل گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید از نیروگاه تولید برق سبز منجیل و طرح‌های در حال ساخت شرکت سرمایه‌گذاری ساختمانی سپه بازدید و با مدیران مربوط گفتگو کرد.

صالح آبادی در بازدید از شرکت‌های زیرمجموعه: نیروگاه منجیل و ساختمانی سپه برای عرضه اولیه مهیا شوندبه گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید، در این بازدید محمد تقی بابایی، مدیرعامل شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور، با اشاره به سایت‌های مختلف نیروگاه منجیل گفت: این نیروگاه حدود یک سوم از کل تولید نیروگاه‌های بادی کشور را به خود اختصاص داده است.

بابایی افزود: خوشبختانه مهندسان داخلی موفق شده‌اند بخش‌های زیادی از اقلام این نیروگاه را تعمیر و بازسازی کنند که این موضوع موجب ثبات تولید برق توسط این شرکت شده است. وی افزود: در حالی که نرخ مصوب خرید برق 106 تومان به ازای هر کیلووات ساعت است، این نیروگاه برق تولیدی را با قیمت 2800 تومان به فروش می‌رساند که به دلیل رویه‌های حمایتی از نیروگاه‌های دوستدار محیط زیست و کیفیت مناسب برق تولیدی در این نیروگاه است. این مساله موجب شده نیروگاه منجیل رتبه اول بازده فروش انرژی را در کشور به دست آورد.

در ادامه این بازدید، احمد حقانی، مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل به ارائه توضیح درباره این نیروگاه پرداخت و گفت: این نیروگاه فعالیت خود را از سال 1373 به صورت دولتی شروع کرده است. متعاقب برنامه واگذاری نیروگاه‌ها، در سال 1396 شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری امید از طریق هلدینگ امید تابان هور، اقدام به خرید این نیروگاه کرده است. وی گفت: به دلیل تجربه کم در واگذاری نیروگاه‌ها، در ابتدا مشکلاتی از قبیل عقد قرارداد فروش و نحوه خرید برق از نیروگاه را داشتیم که خوشبختانه این موارد به تدریج حل شده است و اینک این نیروگاه دارای قرارداد فروش تضمینی برق به مدت 20 سال است.

وی تصریح کرد: ظرفیت اسمی این نیروگاه 92.2 مگاوات است که طبیعتا به دلیل وابستگی نیروگاه به باد، میزان تولید در ماه‌های مختلف سال متغیر است. حقانی عنوان کرد: این نیروگاه افتخارات مختلفی را در به دست آورده است که یکی از آنها کسب رتبه اول در خصوصی سازی است؛ زیرا این شرکت در جریان خصوصی‌شدن همه شاخص‌های بهبود را کسب کرده است از جمله اینکه نیروی کار نه تنها تعدیل نشده بلکه به دلیل توسعه فعالیت‌ها افزایش یافته است.

صالح‌آبادی، مدیرعامل گروه مدیر سرمایه‌گذاری امید پس از بازدید و دریافت دیدگاه‌های مدیران این شرکت ابراز کرد: نیروگاه منجیل وضعیت مناسبی دارد که مرهون تلاش‌های صورت گرفته از سوی مدیران و کارکنان این شرکت است. وی ادامه داد: این شرکت با توجه به شاخص‌های مثبتی که دارد، باید در فرابورس عرضه شود و لازم است مدیران مربوط این موضوع را مطابق با شرایط عرضه اولیه فرابورس پیگیری کنند. وی تصریح کرد: عرضه اولیه این شرکت موجب کسب سود برای سرمایه‌گذاران و تامین مالی برای طرح‌های توسعه‌ای شرکت خواهد شد.

صالح‌آبادی در ادامه از طرح‌های شرکت سرمایه‌گذاری ساختمانی سپه در استان گیلان بازدید کرد. در این بازدید میثم شکرچیان، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری ساختمانی سپه گفت: این شرکت تاکنون در پروژه‌های مختلفی سرمایه‌گذاری کرده که با اقبال خریداران مواجه شده است. مهم‌ترین دلیل این اقبال، کیفیت ساخت مناسب و تحویل به موقع بوده است. شکرچیان ادامه داد: طرح‌های شرکت در شهرهای مختلف در دست اجراست که برخی مانند ساختمان رشت آماده بهره‌برداری است و برخی دیگر مانند لاهیجان هنوز کامل نشده است. وی افزود: طرحی که در لاهیجان اجرا شده در سطح استان بی‌نظیر است و این موضوع علاوه بر سرمایه‌گذاری مناسب ناشی از توان بالای فنی و مهندسی در این شرکت است. در این بازدید، صالح آبادی پس از بررسی اطلاعات روند اجرای طرح‌ها گفت: سرمایه‌گذاری ساختمانی سپه شرکت خوشنامی در حوزه ساخت و ساز است. وی با اشاره به گزارش خود به مجمع عمومی سالیانه گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید افزود: شرکت ساختمانی سپه با توجه به متغیرهای جذابی که دارد، باید در اولویت عرضه اولیه قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: