کد خبر: ۹۳۷۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۳
تعداد بازدید: ۲۷۰
هیچ کس نمی‌خواهد روز خود را با سوزش سر دل شروع کند به همین دلیل است که اگر از سوء هاضمه مکرر رنج می‌برید دوری از مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت ایده خوبی می‌باشد.

ماده غذایی سالم که منجر به سوءهاضمه می‌شودبه گزارش خبرداغ به نقل از فرارو: اگر اغلب با سوء هاضمه دست و پنجه نرم می‌کنید می‌دانید که برخی از مواد غذایی حتی سالم‌ترین آن نیز می‌توانند اصطلاحا باعث سوزش سردل شوند. در حالی که بسیاری از ما از این واقعیت آگاه هستیم که خوردن غذاهای سرخ شده چرب می‌توانند منجر به سوء هاضمه ناراحت کننده شوند (فارغ از آن که می‌توانند طیف وسیعی از مشکلات دیگر برای سلامتی را ایجاد کنند) مواد غذایی سالم زیادی وجود دارند که می‌توانند در روز شما را دچار سوء هاضمه کنند. یکی از این مواد که معمولا از مواد تشکیل دهنده صبحانه است مرکبات می‌باشد.

 

به نقل از یاهونیوز، هیچ کس نمی‌خواهد روز خود را با سوزش سر دل شروع کند به همین دلیل است که اگر از سوء هاضمه مکرر رنج می‌برید دوری از مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت ایده خوبی می‌باشد.

مرکبات مانند پرتقال

پرتقال و سایر مرکبات فواید زیادی برای سلامتی دارند. مرکبات مملو از ویتامین ث تقویت کننده سیستم ایمنی هستند و می‌توانند به مبارزه با التهاب کمک کنند و حتی نشان داده شده که از بیماری‌های جدی مانند دیابت و سرطان جلوگیری می‌کنند. با این وجود، تمام این مزایا اگر معمولا با سوء هاضمه دست و پنجه نرم می‌کنید به خصوص در مورد سوزش سر دل ممکن است بخواهید از افزودن این میوه خوش طعم به بشقاب خود در صبح احتیاط کنید.

کسانی که از رفلاکس معده به مری رنج می‌برند بهتر است از مرکبات یک ماده غذایی محرک رایج برای این مشکل اجتناب ورزند تا اسید معده به مری باز نگردد. اسیدیته مرکبات باعث شل شدن اسفنکتر تحتانی مری (LES) می‌شود که منجر به جریان برگشت اسید معده به مری شده و به سوزش سر دل مرتبط با سوء هاضمه منجر می‌شود.

بسیاری اوقات افراد پرتقال را به تنهایی می‌خورند یا آب آن را به اسموتی اضافه می‌کنند و این می‌تواند باعث سوء هاضمه شود. پرتقال یک مرکبات بسیار اسیدی است که می‌تواند باعث شود معده شما بیش از حد اسید تولید کند و در نتیجه باعث سوء هاضمه شود.

جایگزین‌های مرکبات

البته، میوه هنوز بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم است و یک مکمل فوق العاده برای صبحانه می‌باشد. اگر برای جلوگیری از سوء هاضمه از مصرف مرکبات اجتناب می‌ورزید چندین میوه با اسیدیته پایین وجود دارند که می‌توانید در نظر بگیرید از جمله موز، انواع توت‌ها، سیب، گلابی و هلو.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: