کد خبر: ۹۲۲۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۵
تعداد بازدید: ۱۶۶
مصرف دوبار ماهی چرب در هفته می تواند مانع از ابتلا به دیابت شود.

تاثیر مصرف ماهی بر جلوگیری از ابتلا به دیابتبه گزارش خبرداغ ، یک مطالعه پزشکی به این نتیجه رسیده است که خوردن دوبار ماهی چرب در هفته، که معادل ۵۰۰ میلی گرم امگا ۳ و اسید‌های چرب غیراشباع در روز است، می‌تواند خطر ابتلا به رتینوپاتی و دیابت را در افراد میانسال و مسن مبتلا به دیابت نوع ۲ که قدرت بینایی را تهدید می‌کند، کاهش دهد.

رتینوپاتی یک عارضه دیابت است که با تأثیر منفی بر چشم‌ها به یک عامل اصلی و اساسی در کاهش بینایی در سراسر جهان تبدیل می‌شود و در اثر آسیب به رگ‌های خونی در بافت‌های حساس به نور در پشت چشم "شبکیه" ایجاد می‌شود.

گسترش دیابت نوع ۲، با افزایش طول عمر بسیاری از افراد، منجر به افزایش نرخ ناتوانی در بین بسیاری از آن‌ها می‌شود؛ به گونه‌ای که شبکیه چشم غنی از امگا ۳ با زنجیره بلند و اسید‌های چرب غیراشباع است.

باشگاه خبرنگاران جوان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: