کد خبر: ۹۲۱۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۲
تعداد بازدید: ۱۶۵
علیقلی ایمانی رئیس خانه کشاورز گلستان با بیان اینکه کشاورزان از قطعی پنج ساعته برق چاه‌های کشاورزی گله‌مند هستند، خواستار برنامه ریزی دقیق مسئولان در این حوزه شد.

گلایه کشاورزان از خاموشی ۵ ساعته چاه‌ها / رئیس خانه کشاورز گلستان: بار کمبود برق نباید بر دوش کشاورزان باشدبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: رئیس خانه کشاورز گلستان با بیان اینکه کشاورزان از قطعی پنج ساعته برق چاه‌های کشاورزی گله‌مند هستند، خواستار برنامه ریزی دقیق مسئولان در این حوزه شد.

علیقلی ایمانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از یک سو امنیت غذایی مسئله مهمی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد از سویی دیگر گلستان یک استان کشاورزی است و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی قرار گرفته و کشاورزان گلستانی در شرایط سخت اقلیمی و اقتصادی برای کشت و زرع اقدام می‌کنند.

تصمیمات خلق‌الساعه به اقتصاد کشاورزی از آسیب می‌زند

وی افزود: در این روز‌های گرم کشاورزان در شرایط دمایی ۴۵ درجه سانتی گراد در حال برداشت محصولات کشاورزی هستند حال با وجود همه این سختی ها، اتخاذ تصمیمات خلق الساعه اقتصاد کشاورز و کشور را زیر سوال می‌برد.

رئیس خانه کشاورز گلستان تاکید کرد: بنده به همراه خانواده ام نیز در بخش خانگی نیاز به تأمین برق دارم، اما با این وجود اعتقاد دارم قطعی دو ساعته برق در بخش خانگی بهتر از قطعی پنج ساعته برق در بخش کشاورزی است، چاه کشاورزی با زمین یک کیلومتر فاصله دارد و تا زمانی که آب مجدد به زمین کشاورزی برسد دو ساعت زمان نیاز است لذا وقتی برق چاه‌های کشاورزی در پنج ساعت قطع می‌شود دو ساعت نیز به این زمان اضافه شده و ساعت قطعی به هفت ساعت می‌رسد.

ایمانی از مسئولان خواست برای قطعی برق کشاورزان برنامه ریزی داشته باشند و گفت: به طور قطع برنامه ریزی دقیق در این حوزه برای کشاورزانی که برای کشت دوم محصول اقدام می‌کنند امری ضروری است.

وی متذکر شد: با توجه به اینکه اکثر چاه‌های کشاورزی مشارکتی است و گاهی اوقات قطعی برق موجب بروز مشکلاتی از جمله درگیری بین شرکا می‌شود و برخی از کشاورزان در ساعات قطعی برق سهمیه خود را از دست می‌دهند البته این مشکل به همه کشاورزان آسیب می‌زند نه صرفا کشاورزان دارای چاه‌های مشارکتی.

رئیس خانه کشاورز گلستان با بیان اینکه ما این مشکلات را به وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید مطرح کردیم و آن‌ها نیز در حال پیگیری هستند، یادآور شد: توصیه ما این است که قطعی برق بین مشترکان بخش‌های مختلف از جمله خانگی، تجاری، اداری و کشاورزی عادلانه باشد تا فشار قطعی برق صرفاً بر قشر کشاورز وارد نشود.

ایمانی تأکید کرد: مسئولان قبل از اتخاذ چنین تصمیمی باید حداقل ۱۰ الی ۲۰ روز به کشاورز فرصت دهند تا برای کشت دوم اقدام کند سپس اگر برای آبیاری‌های دوره‌ای نسبت به قطعی پنج ساعته برق چاه‌های کشاورزی اقدام کنند برای کشاورزان قابل تحمل است.

گفتنی است؛ قطعی پنج ساعته برق مشترکان کشاورزی موجب گله مندی کشاورزان شده است، کشاورزان معتقدند هر روز از ساعت ۱۲ تا ۱۷ برق چاه‌های کشاورزی قطع می‌شود و با این وضعیت باید کشاورزی را تعطیل کنند و انگیزه‌ای برای ادامه کار ندارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: