کد خبر: ۹۰۳۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
تعداد بازدید: ۳۱۶
علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

پوقت کنار گذاشتن سوسیس فرا رسیده / تاثیر تغذیه بر روی طول عمرژوهشگران می‌گویند کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده به خصوص سوسیس و همزمان افزایش خوردن میوه و سبزیجات می‌تواند میانگین طول عمر را تا ۸ ماه افزایش دهد.

به گزارش خبرداغ به نقل از  آفتاب‌نیوز، پژوهشگران می‌گویند مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان با این دستورالعمل ساده می‌تواند کاهش یابد.

آکادمی و انجمن سلطنتی علوم پزشکی در گزارشی که با همکاری ۱۱ متخصص منتشر کرده اشاره می‌کند که علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: