پژوهشگران میگویند کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده به خصوص سوسیس و همزمان افزایش خوردن میوه و سبزیجات میتواند میانگین طول عمر را تا ۸ ماه افزایش دهد.
به گزارش خبرداغ به نقل از آفتابنیوز، پژوهشگران میگویند مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی، سکته مغزی و سرطان با این دستورالعمل ساده میتواند کاهش یابد.
آکادمی و انجمن سلطنتی علوم پزشکی در گزارشی که با همکاری ۱۱ متخصص منتشر کرده اشاره میکند که علاوه بر تاثیر مثبت کاهش مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده و افزایش مصرف میوه و سبزیجات بر روی طول عمر افراد، انتشار گازهای گلخانهای نیز از این طریق به میزان ۱۷ درصد کاهش مییابد.