کد خبر: ۸۹۶۳۶۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۷
تعداد بازدید: ۴۶۰
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از آغاز تزریق دُز دوم واکسن مشترک ایران و کوبا در این شهرستان خبر داد.

آغاز تزریق دُز سوم واکسن ایران و کوبا در بابلبه گزارش خبرداغ به نقل از  فارس: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از آغاز تزریق دُز دوم واکسن مشترک ایران و کوبا در این شهرستان خبر داد.

مصطفی جوانیان در گفت‌وگویی اظهار کرد: تزریق دُز سوم برای داوطلبانی که در کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک پاستور و کوبا شرکت کردند، آغاز شد.

وی افزود: برای عزیزانی که در گروه واکسن نما قرار گرفته بودند، زمان مراجعه را طی پیامک به آنها اعلام می‌کنیم و بر اساس پیامک در سایت دانشگاه مراجعه و همان زمانی‌که برایشان تعیین می‌شود واکسن را دریافت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با قدردانی از حضور در این طرح ملی و آرزوی سلامتی، بیان کرد: عزیزانی که دُز اول و دوم واکسن را دریافت کرده بودند دُز یادآور (دُز سوم) را دریافت می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: