دکتر علیرضا شجاعی بیان کرد: دولت روحانی یک دولت بلاتکلیف بود و مدام برای حل مشکلات وعده می داد. دولت قبل را به طور شدید نقد می کردند ولی به دنبال رسیدن به امارهای سال ۹۰ بودند!
به گزارش خبرداغ به نقل از نود اقتصادی، دکتر علیرضا شجاعی بیان کرد: دولت روحانی یک دولت بلاتکلیف بود و مدام برای حل مشکلات وعده می داد. دولت قبل را به طور شدید نقد می کردند ولی به دنبال رسیدن به امارهای سال ۹۰ بودند!
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.