به گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی لرستان، حاتم شاکرمی تصریح کرد: در گزارشی که خانه مطبوعات استان ارائه کرده بعضی از خبرنگاران به دلیل تغییر کارفرما و برغم تایید پرونده آنان در کمیته های سخت وزیان آور استانی، مستمری آنان توسط بعضی از شعبات تامین اجتماعی برقرار نمی شود ، این موضوع به ویژه در سالهای اخر خدمت،نباید موجب محرومیت آنان از این مزایا شود.
وی در مورد خبرنگاران دارای بیمه اختیاری نیز اعلام کرد: در این مورد نیازمند اصلاح مقررات هستیم.
شاکرمی خاطرنشان کرد: لرستان ۱۰۰ نشریه مکتوب محلی و منطقه ای دارد که نشان دهنده اگاهی و سواد بالای رسانه ای مردم است و باید در راستای ارتقای جایگاه و پایداری این نوع رسانه ها به خصوص رسانه های محلی که در دسترس جامعه شهری و روستایی است حرکت کنیم.
وی افزود: رسانه، چشم بینا و صدای مردم است و مدیران را ملزم به پاسخگویی می کند، فقدان رسانه موجب عدم پاسخگویی مدیران و مغفول ماندن مطالبات مردم می شود .
معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان این که امانتداری و صداقت، بزرگترین سرمایه یک رسانه است، تصریح کرد: رسانه ها باید این سرمایه بزرگ را حفظ و از آن مراقبت کنند .
در این دیدار مسعود بابایی، مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری نیز اظهار کرد: پیگیری مشکل برقراری بیمه بیکاری خبرنگاران با اعلام مصداق آن دنبال می شود .
وی اعلام کرد:-با شیوع کرونا، کسب و کارهای بسیاری دچار مشکل شده و افرادی نیز بیکار شدند که از مجموع بیمه بیکاری کل کشور، در استان لرستان ۹ هزار و ۱۹۶ نفر بیکار شدند و برای استفاده از مزایای بیکاری دوران کرونا ثبت نام کردند.
بابایی افزود: با شیوع کرونا،در کل کشور نیز ۷۳۰ هزار نفر دارای بیمه های اجباری دچار مشکل بیکاری شده اند که برای بیمه بیکاری اقدام کردند.
وی بیشترین تعداد بیکاری ناشی از کرونا را از اسفند تا تیرماه دانست.