طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماریهای قلبی حدود ۳۳ درصد از مرگ و میرها را در ایالات متحده تشکیل میدهند هر ۳۸ ثانیه یکبار یک نفر جان خود را به علت بیماریهای قلبی از دست میدهد. این تعداد ترسناک است، اما با نگاه دقیقتر به خوراکیهایی که میخورید میتوانید از این آمار وحشتناک جلوگیری کنید.
به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، رژیم غذایی خطرناک میتواند به میزان چشمگیری در افزایش کلسترول و فشار خون شما نقش ایفا کند. رژیم غذایی مملو از میوهها و سبزیجات رنگارنگ، غلات، سبزیجات غنی از فیبر، لبنیات کم چربی، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل، حبوبات و روغنهای گیاهی غیر گرمسیری مانند روغن زیتون میتوانند بدن شما را سالمتر نگه دارند؛ بنابراین مهم است چه خوراکیهایی را نخورید یا کمتر بخورید تا از سکته قلبی پیشگیری کنید:
سویا سس
اگر بدانیم که سویا سس سرشار از سدیم است، کاملاً درک میکنیم که چرا مصف بیش از حد این خوراکی خطرناک است و میتواند سلامت قلب شما را به خطر بیندازد. سویا سس در مقادیر کم خطری ندارد، اما اگر عادت دارید هر روز در مقادیر زیاد سویا سس مصرف کنید باید متوجه باشید در خطر جدی قرار دارید.
سوسیس
طبق بررسیهای طولانی مدت، گوشتهای فرآوری شده مانند هات داگ، بیکن، سوسیس، سالامی، و سایر گوشتهای فراوری شده میتواند به عنوان بدترین نوع گوشت برای سلامت قلب قلمداد شوند. سعی کنید از مصرف این نوع خوراکیها خودداری کنید.
پیتزا
به دنبال پنیر، پیتزا دومین عامل مهم چربی اشباع شده در قلب در ایالات متحده است به جای سفارش یک پیتزای بزرگ به عنوان شام بهتر است از یک شام سبک در کنار سالاد تازه لذت ببرید.
نان خامهای
شیرینیتر و انواع نان خامهای از هوس بر انگیزترین خوراکیهای جهان محسوب میشوند و در نتیجه مصرف این نوع خوراکیها بسیار شایع است. با این وجود مصرف این نوع خوراکیها در دفعات متعدد میتواند خطراتی جدی برای سلامت قلب ایجاد کند.
ساندویچ آماده
انواع ساندویچهای رستورانی میتوانند بسیار خطرناک باشند، زیرا سرشار از چربی و پنیر و البته نمک اضافی ناشی از سسها هستند. این موضوع میتواند بسیار خطرناک باشد.
غذاهای یخ زده
شکی نیست که غذاهای نیمه آماده و یخ زده میتوانند بسیار جذاب به نظر برسند. اما حتی غذاهای یخ زده به ظاهر سالم هم میتوانند بسیار مضر و خطرناک باشند.