کد خبر: ۷۹۶۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۸
تعداد بازدید: ۶۲۳
با دگرگون کردن رژیم خوراکی روزانه و افزودن برخی مواد خوراکی با خاصیت درمانی می‌توان از ابتلا به یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های قرن حاضر مصون ماند.
همه چیز درباره کلم‌درمانی/ «کلم بروکسل» چه دردی از شما درمان می‌کند؟
کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند مصرف کلم بروکسل می‌تواند سبب درمان و جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر شود.

به گزارش خبرداغ ، یافته‌های جدید نشان می‌دهند در این سبزی بامزه مقادیری بالا از ویتامین A وجود دارد که سبب جلوگیری از پیشرفت بیماری دمانس می‌شود.

کارشناسان با استفاده از خاصیت ویژه موجود در کلم بروکسل به ویژه اسید رتینوئیک در حال ساخت نوعی داروی مقابله و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر هستند. اسید رتینوئیک، سبب احیا و بازسازی اعصاب و سلول‌های مغزی می‌شود.

با مصرف ویتامین A، این ویتامین تبدیل به ماده‌ای شیمیایی به نام اسید رتینوئیک در بدن می‌شود که برای توسعه و سلامت سیستم عصبی بدن انسان حیاتی است.

کارشناسان امیدوار هستند با ساخت این دارو یک مرحله به درمان بیماری آلزایمر، پارکینسون و سایرمشکلات عصبی مرتبط با نورون‌های مغزی نزدیک شوند.

پژوهش درباره اثرگذاری مصرف کلم بروکسل بر سلامت بدن و جلوگیری ازپیشرفت بیماری آلزایمر به وسیله محققان دانشگاه‌های ابردین و دورام انجام شده است.

اسید رتینوئیک در دوران جنینی اثری بسیار مهم بر رشد چشم و تکامل مغز انسان دارد، همچنین برای رشد و بازسازی اعصاب که مسئول حس، حرکت و فعالیت‌های مغزی هستند بسیار مهم است.

اعصاب بدن در اثر ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر، پارکینسون و سایر بیماری‌های مغزی آسیب می‌بیند، این اختلال سبب از بین رفتن توانایی کنترل حرکت عضلات، ازبین رفتن سلول‌های مغزی و درنهایت مرگ انسان می‌شود.

داروی ساخته شده بر پایه اسید رتینوئیک همچنین می‌تواند سبب بهبود علائم بیماری‌هایی چون ALS یا Lou Gehrig's disease شود که در اثر آن فرد دچار مشکلاتی چون ضعف عضلات بازو، پاها، دهان و سیستم تنفسی می‌شود.

کارشناسان در نظر دارند در آینده به کارآزمایی محصول تولیدی روی داوطلبان انسانی بپردازند و قرار است نتایج تحقیقات آزمایشگاهی آن‌ها سال آینده منتشر شود.

بیماری آلزایمر، نوعی بیماری پیشرفته مغزی است که در اثر آن نوعی پروتئین سمی درسلول‌های مغز ایجاد می‌شود که در نهایت سبب مرگ سلول‌های مغزی می‌شود.

در اثر ابتلا به آلزایمر فرد دچار فراموشی و از دست دادن قدرت حافظه می‌شود، همچنین در درازمدت به فردی گوشه گیر و نیازمند به مراقبت دائم تبدیل می‌شود. امید به زندگی در افراد مبتلا به آلزایمر بین ۵ الی ۸ سال است و معمولاً در اثر عواملی چون بیماری‌های مزمن، افزایش فشارخون، ناتوانی درمراقبت از خود و مواردی از این دست جان خود را از دست می‌دهند.

کارشناسان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر افراد رژیم خوراکی سالم داشته باشند، از استعمال دخانیات خودداری کنند، به میزان کافی ورزش کنند، کنترل دقیق بر فشارخون خود داشته باشند، از مصرف خوراکی‌های شور، پرچرب و شیرین خودداری کنند، به میزان کافی تمرین‌های ذهنی، چون حل جدول، یادگیری زبان خارجی و مواردی از این دست انجام دهند تا خطر ابتلا به این بیماری در آن‌ها کاهش یابد.

باشگاه خبرنگاران
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: