محققان طب سنتی استفاده از ذرت را بسیار توصیه میکنند چرا که خواص بسیار زیادی دارد و برخی بیماریها را درمان میکند.
به گزارش
خبرداغ به نقل از شفاآنلاین: خوب است بدانید ذرت اگر بخار پز شود منبع آهن است، برخی آن را روی زغال کبابی میکنند، که این کار خاصیت اصلی آن را میگیرد، دود زغال هنگام درست کردن بلال روی ذرت می نشیند و آنرا سرطان زا میکند.
خواص ذرت:
وزن دهنده کودک، ضد اگزما، ضد کم خونی، ضد یبوست و آب کننده چربی شکم و پهلو است، همچنین ذرت مقدار زیادی اسید فرولیک دارد که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.