
به گزارش
خبرداغ،گوشتهای وارداتی از کشورهایی نظیر ارمنستان، قرقیزستان و استرالیا
تحت شرایط خاص و کنترل شده وارد کشور میشوند و در طی بررسیهای متعدد
سلامت آنها تائید و وارد بازار مصرف میشود.
وی
افزود: تاکنون مشکل جدی در خصوص آلودگی وعدم سلامت گوشتهای وارداتی وجود
نداشته است براین اساس نظارتهای بهداشتی به طور دقیق انجام شده و ذبح دام
توسط هیئت ایرانی در کشورهای صادر کننده گوشت به صورت شرعی انجام میشود.
رئیس
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: انتقال گوشتهای صادراتی
از کشورهای همسایه، توسط خودروهای مجهز به سردخانه و از کشورهایی نظیر
استرالیا توسط کشتی به کشور صورت میگیرد. این در حالی است که به علت
طولانی بودن مسافت انتقال گوشتها به کشور، برای چندمین بار سلامت گوشتها
بررسی و مورد آمایش قرار می گیرد.
وی عنوان کرد:
بنا بر دستورالعملهای موجود، امعاء و احشاء دامهای ذبح شده در کشورهای
صادر کننده به هیچ عنوان وارد کشورنمی شود چرا که این محصولات به دمای خاصی
برای نگهداری نیاز داشته و قابلیت حمل آن وجود ندارد.
عزیزی
در پایان اذعان داشت: سیاه زخم، تب کریمه کنگو و انواع انگلها از جمله
بیماریهای قابل انتقال از دام است که به منظور جلوگیری از انتقال این
بیماریها به انسان، گوشتهای وارداتی و ذبح کشتارگاهها چندین بار مورد
آزمایش قرار میگیرند. در این بین انگلها تنها بیماریهایی هستند که با
وجود بررسی ها، قابل انتقال به انسان هستند.
منبع:میزان