کد خبر: ۷۴۱۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
تعداد بازدید: ۶۹۵
زردک یا هویج ایرانی، از اعضای خانواده هویج است اما بومی ایران بوده و اکثراً در حوالی شهرهای قم و کاشان کشت می‌شود
آشنایی با خواص زردکدستیار تخصصی طب ایرانی گفت: زردک برای درمان سرفه مزمن, سینه پهلو و وجود خلط سینه و درد آن مفید است؛ مقوی و تونیک فوق‌العاده‌ای برای بیماران دچار ضعف عمومی بدن است و تقویت‌کننده معده و کبدهای سرد است.

به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین، مریم عباسی درباره خواص زردک اظهار کرد: زردک یا هویج ایرانی، از اعضای خانواده هویج است اما بومی ایران بوده و اکثراً در حوالی شهرهای قم و کاشان کشت می‌شود, زردک علاوه بر خواص هویج فرنگی، خواصی دارد که در کتب پزشکی ایرانی بر آن تاکید شده است.

وی افزود: زردک مقوی و تونیک فوق‌العاده‌ای است و به بیماران دچار ضعف عمومی بدن توصیه می‌شود که روزی یک لیوان از آب آن مصرف کنند همچنین زردک  تقویت‌کننده معده و تقویت‌کننده کبد دارای مزاج سرد است. (سردی کبد می‌تواند به کبد چرب منجر شود.)

این دستیار تخصصی طب ایرانی بیان داشت: مربای زردک با عسل و نیز حلوای آن باعث افزایش میل جنسی(Sexual desire) و نیز توانایی جنسی در زنان و مردان است؛ افزایش دهنده مقدار ادرار (دیورتیک )که از این طریق در برخی مراحل درمان سنگ کلیه و مثانه می‌تواند مفید باشد.

عباسی تصریح کرد: زردک برای درمان سرفه مزمن, سینه پهلو و وجود خلط سینه و درد آن مفید است؛ البته باید دانست که هضم زردک خام برای معده سخت است و بهتر است پخته آن استفاده شود بخصوص در کسانی که معده ضعیفی دارند.

وی خاطرنشان کرد: زردک یک دوای غذایی است یعنی خاصیت دارویی آن بیش از خاصیت غذایی آن است بنابراین برای استفاده بیش از مقادیر معمول (مثلا بیش از یک لیوان آب آن در روز) یا برای استفاده در موارد درمانی مانند سنگ کلیه یا کبد سرد و مشکلات ریوی، حتما مشورت با طبیب متخصص طب ایرانی لازم است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: