کد خبر: ۷۳۸۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۶
تعداد بازدید: ۱۹۵۰
شير نارگيل برخلاف آنچه كه اكثريت تصور می‌كنند مايعی است كه در گوشت ميوه نارگيل يافت می‌شود اما از مایع درون نارگیل هم در تهیه برخی نوشیدنی ها استفاده می‌شود. در این مطلب روش تهیه نوشیدنی شیر نارگیل را خواهید آموخت.

به گزارش خبرداغ ، در خاوردور (آسياي شرقي) از شير نارگيل براي طعم دار كردن و البته غني‌سازي غذاها استفاده مي‌شود. تنها كشوري كه در اين منطقه از آسيا از شير نارگيل در تهيه غذاهاي خود استفاده نمي‌كند كشور ژاپن مي‌باشد. شير نارگيل بر خلاف آنچه كه اكثريت تصور مي‌كنند مايعي است كه در گوشت ميوه نارگيل يافت مي‌شود اما از مايع رقيقي كه درون ميوه نارگيل است در تهيه برخی نوشيدني‌هاي  استفاده مي‌شود اما شير نارگيلي كه از تهيه آن در تهيه غذاها استفاده مي‌شود از گوشت يا مغز سفيد رنگ اين ميوه گرفته مي‌شود. اگر اين شير را به حال خود بگذاريد بخش غليظ آن همانند خامه بر روي آن نمايان مي‌شود. بنا بر تحقیقات انجام‌شده، اسید کافئیک که در اثر تجزیه‌ اسید کلروژنیک حاصل می‌شود، دارای اثرات آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب است.

روش تهيه نوشیدنی شير نارگيل:

نارگيل تازه ۲ عدد
آب يك ليتر و ۲۵۰ ميلي‌ليتر (۵ پيمانه) كه تازه از روي حرارت برداشته‌ايد.

براي شكستن نارگيل تنها لازم است با پشت تيغه ساطور ضربه‌اي آهسته به خط مياني آن بزنيد. پس از اينكه چند ضربه آهسته بر روي نارگيل بزنيد سطح آن ترك مي‌خورد در همين وضعيت نارگيل را روي ظرفي نگه داريد و آب داخل آنرا بگيريد. اين عمل بر روي تمامي نارگيل‌ها انجام دهيد، در آخر هر نارگيل به دو قسمت تقسيم مي‌شود.
براي جدا كردن مغز سفيد رنگ ميوه از پوست و فضاي خارجي آن مي‌توانيد از يك كارد استفاده كنيد. روش ديگر اين است كه به كمك يك چكش چند ضربه آهسته به پوست نارگيل بزنيد تا مغز به سادگي از پوست خارجي آن جدا شود.
پس از اينكه پوست سخت و خارجي نارگيل جدا شد با يك پوست‌كن سبزيجات لايه يا پوست قهوه‌اي چسبيده به مغز سفيد رنگ نارگيل را جدا كنيد بعد از اينكه لايه قهوه‌اي را جدا كرديد مغز سفيد رنگ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد و در مخلوط كن قرار دهيد و با سرعت بالا شروع به آسياب كردن آنها كنيد. سپس آب داغ را به آن اضافه كنيد و مجددا موارد را مخلوط كنيد. اجازه دهيد مخلوط در ظرفي ديگر براي ۳۰ دقيقه استراحت كند. در آخر به كمك يك صافي دانه ريز با تنظيف كاملا ريز شروع به جدا كردن شير از خمير نارگيل كنيد. مي‌توانيد اين عمل را دوبار انجام دهيد ولي شير نارگيل اول غليظ و شيرنارگيل دوم رقيق مي‌باشد كه معمولا شير نارگيل دوم فقط براي مزه‌دار كردن مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
براي اينكه از خمير با تفاله باقيمانده نيز نهايت استفاده را ببريد آنرا روي سيني فر پخش كنيد و در فر با ۱۱۵ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا خشك شود. پس از اينكه به اندازه كافي خشك شد پودر را در مخلوط كن بگذاريد و اندكي مخلوط كنيدتا در نهايت پودر نارگيل تازه و معطري به دست بيايد.

منبع: ویکی درینک

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: