یک رستوراندار در لواسان، همبرگر 250 هزار تومانی سرو میکند و بابت آن ریالی هم تخفیف نمیدهد.
به
گزارش
خبرداغ به نقل از اقتصادآنلاین این روزها تب خرید اجناس لاکچری در جوامع بسیار شدت
گرفته و همه درگیر تجملات وهمچنین کالاهای زرق و برق دار شده اند.
یک
روستوراندار که با لهجه آمریکایی صحبت می کند، در لواسان اقدام به سرو
همبرگری به گفته خودش لاکچری نموده که 250 هزار تومان قیمت دارد و جایی هم
برای تخفیف نداشته، نکته جالتر اینکه برای خوردن این همبرگر، مشتریان باید
از یک روز قبل وقت بگیرند و سفارش بدهند.
این
رستوراندار درباره ویژگی های خاص این همبرگر به محتویات داخل آن که شامل
خردل دیژان(مخلوط با خامه و ادویه)، شوید خشک شده، 12 گرم خاویار بلوگا
(مخصوص فیل ماهی)، 4 تخم بلدرچین،پنیر بلوچیز (پرورده شده با کپک آبی)،
پنیر شیرین برولون (محصول لهستان)، جوانه شبدر، نان نمکی، کره آب شده،فلفل
سیاه و نمک بوده، اشاره نمود و در ادامه صحبتهایش گفت: دلیل گرانی آن
لاکچری بودنش است و اینکه ایرانی ها چیزهای لاکچری را دوست دارند.
وی
همچنین گفت: ضرورت وقت گرفتن از یک روز قبل برای سفارش این همبرگر، بررسی
میزان رشد جوانه های شبدر و برش های خاصی که روی پنیر می خورد و تازه بودن
خاویار و تخم بلدرچین است.