
به گزارش
خبرداغ ، طعم گس این نوشیدنی کبد و صفرای شما را جلا میدهدبه گزارش خبرنگار
کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ عرق کاسنی از گل و ریشه گیاه
کاسنی بدست میآید و دارای خواص درمانی شگفتانگیزی است.
گفتنی
است، از این نوشیدنی دارویی یونانیان و مصریان باستان برای درمان
بیماریها و مشکلات کبدی و نیز تصفیه خون استفاده میکردند و یکی از
داروهای اصلی برای درمان بیماریها در آن زمان بوده است.
از
جمله خواص کاسنی میتوان کمک به روانسازی دستگاه گوارش اشاره کرد، همچنین
این گیاه میتواند در هضم و دفع چربیها نقش کمکی برای کیسه صفرا داشته
باشد به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند برای داشتن کبد و کیسه صفرای
سالم مصرف عرق کاسنی در رژیم غذایی افراد قرار بگیرد.
کاسنی
حاوی فیبر فراوان و نوعی ترکیب به نام اینولین است که میتواند به عملکرد
بهتر دستگاه گوارش به ویژه رودهها کمک کند و با افزایش مدفوع و دفع مواد
سمی بدن به شکل طبیعی عمل سم زدایی را انجام دهد.
کاسنی
همچنین حاوی مقادیر بالایی از انواع آنتی اکسیدانها است و باعث تقویت
سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بروز انواع بیماریهای قلبی- عروقی و نیز
درخشان شدن پوست و از بین رفتن آکنه میشود.
این
نوشیدنی معطر که طعم گسی دارد و میتوان آن را با عرق شاتره ترکیب و به
صورت یک نوشیدنی درمانی و سم زدا استفاده کرد، از آنجا که کاسنی طبع سرد و
خشک دارد، قادر به از بین بردن میکرو ارگانیسمهای مضر برای سلامت بدن، قلب
و کبد است.
با وجود تمامی خواص درمانی کارشناسان
توصیه میکنند افراد بویژه در صورت داشتن بیماریهای زمینهای از مصرف
داروهای گیاهی خودداری کنند و تنها در صورت صلاحدید پزشک و در دوزهای مشخص و
اطمینان از عدم ایجاد تداخل دارویی از عرقیجات گیاهی استفاده کنند.
منبع:globalhealingcenter