به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت آوای سلامتی: یک سالاد میوه نیرو بخش که معمولا
بعد از یک وعده غذای سنگین سرو می شود. استفاده از گرمک به جای طالبی نیز
در این سالاد طالبی و کیوی می تواند دلچسب باشد.
مواد لازم:
- طالبی کوچک : 1/2
- کیوی : 2 عدد
- انگور سفید بی دانه : 125 گرم
- پاپایا , دو نیم شده : 1 عدد
- آب پرتقال : 3 قاشق غذاخوری
- نعناع خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- برگ ریز نعناع ترش جهت تزیین : مقداری
- انگور ترش فرنگی جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:1.
تخم های طالبی را بیرون آورده و دور بریزید, آن را به 4 قسمت تقسیم
نمایید. هر برش را پوست نموده و به شکل مکعبی خرد نمایید و داخل یک کاسه
بریزید.
2. کیوی را پوست نمایید و آن را به حلقه های نازک برش بزنید. سپس آن را همراه حبه های انگور سفید به مواد کاسه اضافه نمایید.
3. هسته های پاپایا را درآورید و آن را پوست نموده, گوشت میوه را به شکل اریب و کلفت خرد نمایید و به میوه های داخل کاسه بیافزایید.
4.
آب پرتقال را با نعناع خرد شده مخلوط نمایید و روی میوه ها بریزید.
بگذارید سالاد حدود یک ساعت کنار بماند. در این فاصله, چندبار آن را هم
بزنید.
5. تکه های میوه را
با قاشق بین ظروف شیشه ای نیمه گود تقسیم نمایید و آب میوه سالاد را مانند
سس, روی آن ها بریزید. سپس با استفاده از برگ نعناع یا انگور فرنگی هر ظرف
را تزیین نمایید.
توصیه سرآشپز:بادرنجبویه
از تیره گیاهانی می باشد که عطر لیمو دارند. گیاهانی با برگ های سوزنی کرک
دار که به نام نوعی لیمو معروف هستند. از گیاه شاهپسند هم می توان به جای
آن استفاده نمود. این گیاه که دارای برگ های بلند باریک است نیز طعمی شبیه
طعم لیمو دارد.