کد خبر: ۶۸۶۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
تعداد بازدید: ۱۰۵۴
مواد لازم برای تهیه شیره خرما
به گزارش خبرداغ،

مواد لازم برای تهیه شیره خرما :

خرمای بدون هسته و کلاهک
آب جوش:به مقدار وزن خرما

طرز تهیه شیره خرما :
خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.

پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.
حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.


طرز تهیه شیره خرما در خانه و نکات مهم تهیه آن

نکات مهم برای تهیه شیره خرما :
* بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.
* دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.


* اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.
* این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.
* ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.

منبع : 7ganj.ir

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: