کد خبر: ۶۸۷۸۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
تعداد بازدید: ۸۲۶
گوشت چرخ شده را همراه نمک، فلفل، ریحان، رزماری، مریم گلی، جعفری، آویشن، پونه، پودر سیر و پیاز و پاپریکا تفت بدین تا بوی خامیش بره و بعد رب گوجه و پوره گوجه رو کمی تفت می‌دهیم و تا به خوبی بپزد و آبش کشیده شود.
به گزارش خبرداغ به نقل از فردا،در این مطلب به شما طرز تهیه پیتزا با نان تست و ژامبون را آموزش می‌دهیم. این آموزش را به نقل از فودفا بخوانید.
 
خانواده خود را به یک پیتزای خوشمزه مهمان کنید
 
 
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان تست و ژامبون:
۵ برش نان تست

۱۰۰ گرم سس بولونی ⠀

۶۰ گرم پنیر پیتزا خرد شده

۱ تخم مرغ ⠀

۴ برش ژامبون مرغ (برند معتبر و مطمئن)

سبزی ریحان

طرز تهیه سس بولونی:
گوشت چرخ شده را همراه نمک، فلفل، ریحان، رزماری، مریم گلی، جعفری، آویشن، پونه، پودر سیر و پیاز و پاپریکا تفت بدین تا بوی خامیش بره و بعد رب گوجه و پوره گوجه رو کمی تفت می‌دهیم و تا به خوبی بپزد و آبش کشیده شود.

طرز تهیه پیتزا با نان تست و ژامبون:
ابتدا نان‌های تست را به صورت مثلثی در کنار هم چیده تا به شکل دایره‌ای در بیایند و به مدت ۳ دقیقه در دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد می‌پزیم. در ادامه سس بولونی و پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم و تخم‌مرغ را در وسط پیتزا می‌شکنیم.

سپس در فر به مدت ۷ دقیقه در دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم. در ادامه ژامبون‌ها و سبزی را نیز اضافه می‌کنیم. نوش جان و لذت ببرید!
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: