به گزارش
خبرداغ به نقل از فردا،در این مطلب به شما طرز تهیه پیتزا با نان تست و ژامبون را آموزش میدهیم. این آموزش را به نقل از
فودفا بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان تست و ژامبون:
۵ برش نان تست
۱۰۰ گرم سس بولونی ⠀
۶۰ گرم پنیر پیتزا خرد شده
۱ تخم مرغ ⠀
۴ برش ژامبون مرغ (برند معتبر و مطمئن)
سبزی ریحان
طرز تهیه سس بولونی:
گوشت
چرخ شده را همراه نمک، فلفل، ریحان، رزماری، مریم گلی، جعفری، آویشن،
پونه، پودر سیر و پیاز و پاپریکا تفت بدین تا بوی خامیش بره و بعد رب گوجه و
پوره گوجه رو کمی تفت میدهیم و تا به خوبی بپزد و آبش کشیده شود.
طرز تهیه پیتزا با نان تست و ژامبون:
ابتدا
نانهای تست را به صورت مثلثی در کنار هم چیده تا به شکل دایرهای در
بیایند و به مدت ۳ دقیقه در دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد میپزیم. در ادامه سس
بولونی و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و تخممرغ را در وسط پیتزا
میشکنیم.
سپس در فر به مدت ۷ دقیقه در
دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم. در ادامه ژامبونها و سبزی را نیز
اضافه میکنیم. نوش جان و لذت ببرید!