کد خبر: ۶۸۷۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۳
تعداد بازدید: ۱۲۰۹
بال های مرغ را در کاسه ای بزرگ بچینید. مخلوط سس سویا را روی بال ها بریزید تا کاملا به سس آغشته شوند. درب کاسه را با سلیفون پلاستیکی بپوشانید. اجازه دهید بال هایی که در سس خوابیده اند به مدت ۱ شب یا ۸ ساعت درون یخچال استراحت کنند.
به گزارش خبرداغ به نقل از آکاایران: مخصوص تهیه ی ۲و نیم کیلو بال مرغ

مواد لازم:

۲فنجان سس سویا

۲ فنجان شکر قهوه ای

۲ قاشق سوپ خوری پودر سیر

۲و نیم کیلو بال مرغ، پاک شده


طرز تهیه:

سس سویا، شکر قهوه ای و پودر سیر را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ بپزید و هم بزنید تا شکرها کاملا آب شوند. ماهی تابه را از روی گاز بردارید و اجازه دهید سرد شود.

بال های مرغ را در کاسه ای بزرگ بچینید. مخلوط سس سویا را روی بال ها بریزید تا کاملا به سس آغشته شوند. درب کاسه را با سلیفون پلاستیکی بپوشانید. اجازه دهید بال هایی که در سس خوابیده اند به مدت ۱ شب یا ۸ ساعت درون یخچال استراحت کنند.

فر را در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد) گرم کنید.

بال های آغشته به سس را همراه با سس درون ظرف مخصوص فر به ابعاد ۲۷ در ۳۹ بریزید. درب ظرف را با ورق آلومینیوم بپوشانید.

ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه درون فری که از قبل گرم نموده بودید قرار دهید. آلومینیوم را از درب ظرف برداشته و اجازه دهید ۱۵ دقیقه ی دیگر بدون درب درون فر بپزد. گرم سرو کنید
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: