به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت آشپزباشی: واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد، مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.
مواد لازم:
جگر گوسفندی ۱/۲ عدد
زردچوبه به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان لازم
جگر سفید گوسفند ۱/۲ عدد
دل گوسفند ۱/۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
2-دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.
3-رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
4-گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
5-حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.
6-واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید.
نکاتی در مورد تهیه ی واویشکا:
1- پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.
2- دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.
3- گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.
4- جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.