به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت کافه ترک: کوفته عربی یک غذای خوشمزه عربی با ظاهری زیباست. به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را در وعده های خود جای دهید.
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۲ لیوان بلغور گندم
- ۲ عدد پیاز
- ۴ حبه سیر
- ۱ عدد گوجه
- ۱ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ قاشق غذاخوری آرد سمولینا
- ۴ ساقه برگ سیر تازه
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- نصف لیوان روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز شیرین
- نمک، فلفل سیاه
طرز تهیه:
1.
سیر را در هاون کاملا له کنید. گوجه را رنده کرده همراه نصف سیر له
شده در ظرف مناسب ریخته بمدت پنج دقیقه تفت دهید تا آب گوجه خشک
شود.
2. گوشت، بلغور، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل
قرمز، و نصف باقی مانده سیر در ظرف دیگری ریخته خوب ورز دهید. به
آن آرد سفید، آرد سمولینا، تخم مرغ را افزوده به ورز دادن ادامه دهید.
جعفری، پیازچه و برگ سیر را افزوده در حد مخلوط شدن ورز دهید. تکه
های به اندازه آلو جدا کرده و کف دست گرد کنید. روی آبکش استیل چیده رو
دیگی که یک سومش از آب پر شده قرار دهید. و اگر موجود بود روی قفسه های
دستگاه بخار پز چیده ۲۵ دقیقه بگذارید بخار پز شود.
3. کوفته های
بخار پز شده را در روغن زیتون فراوان سرخ کرده به آن سس گوجه فرنگی و سیر
را که در ابتدا تهیه کرده بودید اضافه کنید. بعد از چند دقیقه خوراک آماده
است.
نکته: در آشپزی ترکی و
عربی از ادویه ها بسیار کم استفاده میشود و گاهی بشدت کمبودش احساس میشود،
شما میتوانید در تهیه سس و کوفته از انواع ادویه بنا به ذائقه خود استفاده
کنید. شخصا در تهیه خوراک ها از دارچین، پودر مغز هل و گاهی پودر گشنیز
استفاده میکنم.