به گزارش 
خبرداغ به نقل از وبسایت ایران کوک: فریتر (Fritters) نام دستهای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه 
خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه میشود. فریتر نوعی 
کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان 
دانست. 
مواد لازم:-     روغن برای سرخ کردن 3 فنجان
-     آرد همهمنظوره 1 فنجان پر
-     بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
-     نمک 1/2 قاشق چایخوری
-     شکر 1/4 قاشق چایخوری
-     تخم مرغ 1 عدد
-     شیر 1/2 فنجان
-     روغن شورتنینگ 1 قاشق غذاخوری
-     دانه ذرت (کنسرو یا تازه) 300 گرم
طرز تهیه:  
 1. در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را ترکیب کنید.در ظرفی دیگر 
تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر و روغن شورتنینگ را به آن اضافه کنید. سپس 
داخل مخلوط آردی بریزید. دانههای ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم 
بزنید تا مواد خوب با همدیگر ترکیب شوند. 
2. روغن را در ماهیتابه 
بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر 
بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف 
دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن
 بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا 
روغن اضافیاش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقهتان نوش جان کنید. 
نکته:
 روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده میشود، در 
صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید میتوانید آن را حذف کنید.