به گزارش
خبرداغ به نقل از مجله آشپزی مثبت: گوشت قرمز برای کودکان بسیار مفید و
لازم است، عدس هم به عنوان ماده غذایی سرشار از آهن باید در دستور غذایی
تان قرار بگیرد. در این مطلب طرز تهیه نوعی غذا با گوشت و عدس را به شما
آموزش داده ایم که با ادویه های مختلف فوق العاده خوش طعم شده است.
مواد لازم:
- 200 گرم گوشت گوسفندی
- 8 تا 10 ق س عدس
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1 ق چ پودر زنجبیل
- 1 ق چ زیره سبز
- 1 ق س آرد گندم
- 4 ق س روغن
- نمک به میزان لازم
- 2 ق چ پودر فلفل قرمز
- 2 /1 ق چ زردچوبه
- پودر کاری به میزان دلخواه
- گشنیز برای تزیین
- 2 پیمانه آب
1. ابتدا
قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن
بریزید تا به آرامی بپزد. مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکههای گوشت را
هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.
2. در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانههای زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.
3. سیر
خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به
خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید. سپس آرد را کمکم به آن اضافه
کنید تا به رنگ قهوهای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانهتان
راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید
تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.
4. در
این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی
حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود میگیرد.
5. در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید.