به گزارش
پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، علیرضا جمشیدی با اعلام مطلب
بالا گفت: این طرح به صورت سراسری انجام می شود و اقدامات اولیه در تمامی
استان ها صورت گرفته است.
وی
اظهار کرد: در ارزیابی هایی که به صورت نامحسوس از حدود 40 واحد صنفی عرضه
لوازم خانگی داشتم، کسبه آمادگی بسیار خوبی برای اجرای طرح داشتند و اطلاع
رسانی خوبی انجام شده است.
این مقام عالی سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: با جلوگیری عرضه لوازم خانگی قاچاق ممکن است 10 درصد افزایش قیمت داشته باشیم اما مبارزه با عرضه قاچاق موجب حمایت از تولید ملی و اجرای قانون می شود.
جمشیدی در ادامه با اشاره به عزم جدی دستگاه های نظارتی برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، گفت: در مرحله نخست این طرح که به مدت یک ماه است، هدف پیشگیری و آموزش اصناف است و طرح با محوری اصناف انجام می شود.
وی در مورد برخورد با عرضه کالای قاچاق گفت:در اجرای این طرح باید مراقب حفظ حرمت اصناف قانونمند باشیم و به آنها فرصت بدهیم تا آگاهی و آمادگی لازم برای برخورد با طرح را کسب کنند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پایان سخنان خود با اعلام این که هماهنگی بین دستگاه ها شرط لازم برای موفقیت در مبارزه با قاچاق است؛ گفت: تنها با هماهنگی، همکاری و عزم جدی و جلوگیری از عرضه کالای قاچاق در مبارزه با این پدیده شوم موفق می شویم.
در ادامه این جلسه هماهنگی که با حضور رئیس اتاق اصناف ایران، نمایندگان نیروی انتظامی، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان، گمرک، سازمان صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتحادیه لوازم خانگی برگزار شد، حاضران به بیان نکاتی در خصوص اجرای طرح پرداختند.
براساس این گزارش، سازمان تعزیرات حکومتی در تابستان سال جاری طرح مبارزه با عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق را با همکاری دستگاه های نظارتی برگزار کرد و پائیز امسال طرح مبارزه با قاچاق در سطح عرضه به ویژه لوازم خانگی، آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی از سوی این سازمان برگزار می شود.