به گزارش خبرداغ به نقل از سازمان غذا و دارو، نسیم
باقری نسامی به تشریح راه های پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان که یکی
از مشکلات شایع روزه داری در روزهای گرم و طولانی تابستان است، پرداخت تا
بتوان از شدت احساس تشنگی کاست و با کم آبی بدن مقابله کرد.
وی خاطرنشان
کرد: مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی
می شود بنابراین نوشیدن چای پررنگ و انواع قهوه و نوشابه های گازدار کافئین
دار مناسب نیست.
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو گفت: مصرف آب
همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و آنزیم های موثر در
هضم غذا و در نتیجه منجر به اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و درد شکم و
نفخ خواهد شد.
باقری نسامی افزود: بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت
بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذایی سحر است؛ بهترین روش برای کاهش
عطش و رفع تشنگی نیز مصرف سبزی و میوه های آبدار و فیبردار در وعده های
سحر و افطار است.
وی یادآور شد: همچنین مصرف افراطی غذاهای پرپروتئین، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی می شود.