برای تسکین درد معده باید مصرف غذاهای تند و پرادویه، چرب و نوشابه های گازدار محدود شود و در مقابل غذاهای حاوی سبزیجات، عسل و موز بیشتر مصرف شود.
برای تسکین درد معده باید مصرف غذاهای تند و پرادویه، چرب و نوشابه های گازدار محدود شود و در مقابل غذاهای حاوی سبزیجات، عسل و موز بیشتر مصرف شود.
به گزارش میزان، زهرا اولیایی گفت: برای تسکین درد معده، مصرف سبزیجاتی مثل نعناع و گشنیز بسیار توصیه شده چون این گیاهان اثر ضد اسپاسم در دستگاه گوارشی داشته، تقویت کننده معده بوده و برای هضم بهتر غذا کمک میکند.
وی ادامه داد: همچنین بابونه برای تسکین سوزش معده مفید است و زیره سبز نیز گیاهی ضد نفخ، مقوی معده و ضد اسپاسم است.
این متخصص تغذیه گفت: غذاهای ادویه دار تند باعث تحریک مری شده و ترشح اسید معده را بیشتر میکند. به همین دلیل بهترین ادویه ها زنجبیل، هل و دارچین است. این ادویه ها به هضم بهتر غذا کمک کرده و حالت تهوع را رفع میکنند.
اولیایی افزود: مصرف عسل برای تسکین درد معده بسیار توصیه شده است. در میان میوهها نیز موز بسیار مفید است اما میوه هایی مثل پرتقال، گریپفروت و لیموترش مناسب نیستند.
وی افزود: مصرف گوجه فرنگی و پیاز نیز بهتر است محدود شود چون دیرهضم هستند و اسید معده را زیاد می کنند. مصرف نوشیدنیهای گازدار نیز مضر است.
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.