کد خبر: ۶۶۲۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
تعداد بازدید: ۱۰۴۵
برخی مواد غذایی علاوه بر خوش طعم‌تر کردن، سالاد را مفیدتر و مغذی‌تر می‌کند.
موادی که با خیال راحت می توان به سالاد اضافه کردبه گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین،برخی افراد بر این باورند هر ماده‌ای که در یخچال یا آشپزخانه وجود دارد را می‌توانند به سالاد خود اضافه کنند در صورتی که سالاد باید یک وعده غذایی سالم و کم کالری باشد و بهتر است حاوی فیبر، املاح معدنی، ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان، چربی‌های مفید، سبزیجات و میوه‌جات باشد.

سالادی کم کالری و مفید می‌تواند بهترین راه برای افزایش سلامتی، کاهش وزن، حفظ تناسب اندام، پیشگیری و مهار بسیاری از بیماری‌ها باشد. نباید مجموع کالری مواد موجود در سالاد به بیش از 400 تا 500 کالری بنرسد در این صورت بسیار مفید و موثر است.

در اینجا فهرستی از مواد غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که اضافه کردن آن‌ها به سالاد کاملا مجاز است:

گوجه فرنگی
کاهو
کلم
نخود سبز
تخم مرغ پخته
زیتون
فلفل دلمه‌ای سبزرنگ
خشکبار
جوانه گندم
پیاز
جعفری
سرکه
آب لیموی تازه
هویج
قارچ خام


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: