کد خبر: ۶۵۵۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
تعداد بازدید: ۷۲۳
زنان و دختران جوانی که رژیم غذایی سرشار از فیبر دارند، کمتر در خطر ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف این خوراکی هامحققان دانشگاه هاروارد متوجه شدند، کسانی که در اوایل جوانی فیبر بیش‌تری می‌خورند، به ویژه فیبر میوه و سبزیجات، 16 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند. آن‌ها هم چنین 24 درصد کمتر در خطر ابتلا به سرطان سینه پیش از دوره یائسگی قرار دارند.


هم چنین هر 10 گرم فیبر اضافه‌ای که روزانه در اوایل جوانی خورده شود، خطر این بیماری را 13 درصد کاهش می‌دهد. این 10 گرم را تقریباً می‌توان در یک سیب به علاوه 2 برش نان سبوس دار یافت.


طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان سینه شایع‌ترین نوع سرطان در بین زنان دنیا است. آخرین آمار به دست آمده از سال 2011 نشان می‌دهد، در آن سال بیش از نیم میلیون زن بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.

منبع:شفا آنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: