شیر یکی از بهترین و مفید ترین مواد غذایی برای سلامت بدن است اما عادت های غلطی در میان مردم رایج است که شیر را با هر مواد غذایی مصرف می کنند، در صورتی که مصرف برخی مواد غذایی با شیر به هیچ وجه خوب نیست.
بیماری شایع شده با نام HFMD که به بیماری "دست، پا و دهان" شناخته میشود یک بیماری ویروسی خود محدود شونده است که طول دوره آن یک هفته تا ۱۰ روز بوده و خودبه خود هم درمان میشود.
تقریبا نیمی از بزرگسالان در آمریکا - حدود ۱۰۸ میلیون نفر - فشار خون بالا دارند. فشار خون بالا میتواند رگهای خونی در اندامهای مهمی مانند قلب و کلیهها را منقبض و باریک کند و باعث آسیب طولانی مدت شود.
روغن هسته انار با ترکیبات منحصربهفرد خود نهتنها خطوط ریز و چروکها را محو میکند، بلکه با تحریک تولید کلاژن، پوست را سفت و جوان نگه میدارد. در این مطلب، با خواص شگفتانگیز روغن هسته انار برای پوست و روشهای صحیح استفاده از آن آشنا خواهید شد.
کلاژن، فراوانترین پروتئین در بدن است، که حدود ۳۰ درصد از کل پروتئینهای بدن را تشکیل میدهد، با افزایش سن سطح کلاژن کاهش مییابد؛ که با مصرف محصولات گیاهی میتوان از پیری زودرس جلوگیری کرد.
اختلال تغذیهای پیکا، نوعی اختلال است که فرد را وادار به خوردن مواد غیرخوراکی، مانند گچ، مو، صابون، کاغذ، یخ و حتی مدفوع میکند. اما علت ایجاد این بیماری چیست؟
متخصصان همواره توصیه به نخوردن شام یا غذای دیر هنگام میکنند چرا معتقدند نه برای خواب و نه برای سلامت کلی خوب است. اما آیا واقعا شام دیر هنگام باعث افزایش وزن میشود؟
در عصر دیجیتال که اطلاعات با سرعت سرسامآوری به سمت ما سرازیر میشوند، حفظ حافظه قوی و تمرکز عمیق به چالشی روزمره تبدیل شده است. استرس، حواسپرتیهای مداوم و وابستگی به فناوری میتوانند عملکرد شناختی مغز را تضعیف کنند.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماری های مغزی مانند سکته مغزی، زوال عقل و افسردگی عوامل خطر مشترکی دارند و تغییر هر یک از آنها می تواند خطر ابتلا به هر سه بیماری را در فرد کاهش دهد.
داروها نقش حیاتی در درمان بیماریها و بهبود کیفیت زندگی دارند، اما بسیاری از آنها با عوارض جانبی همراهاند که میتوانند از ناراحتیهای خفیف تا مشکلات جدی متغیر باشند.
براساس اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، طی سال ۱۴۰۳ در مجموع ۱۴ مورد وبا در ۴ استان کشور و در بازه زمانی نیمه مرداد تا اوایل مهرماه شناسایی شدند.
استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد سوزش مجرای ادرار در زمان روزه داری و به ویژه در روزهای گرم میگوید: بروز این مشکل لزوما ناشی از عفونت ادرار یا سنگ ادراری نیست و گاهی میتوان با اصلاح برنامه غذایی و به کار بردن تدابیری به رفع آن اقدام کرد.
طب فولکلور با طب سنتی ایرانی که بر پایه مزاج و طبیعییات است و برخی از داروها و درمانهای طب سنتی کارازمایی بالینی و تحقیق و به اثبات رسیده، تفاوت دارد.