کد خبر: ۹۹۸۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
تعداد بازدید: ۸۲

رقیب آمریکایی هایلوکس به میدان نبرد آمد

با ورود نسل‌های جدید تویوتا هایلوکس و نیسان ناوارا، فورد هم بی‌کار ننشسته و نسخه‌ به‌روز شده رنجر را برای بازار استرالیا معرفی کرده است؛ نسخه‌هایی که با افزایش سطح تجهیزات، تغییرات سبک تریم و حذف موتور دیزل توئین‌ توربو همراه شده‌اند.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛امیرمسعود عابدین: فورد رنجر طی سال‌های اخیر جایگاه محکمی در بازار استرالیا داشته‌ و عنوان پرفروش‌ترین خودروی این کشور را یدک می‌کشد. حالا و پس از گذشت چند سال از عرضه نسل فعلی، فورد نسخه‌ ۲۰۲۶.۵ این مدل را معرفی کرده است؛ نسخه‌ای که اگرچه تغییرات ظاهری بزرگی ندارد، اما از نظر امکانات استاندارد و ترکیب قوای محرکه، دستخوش تحولاتی مهم شده است.  

رنجر؛ همان ظاهر خشن با تجهیزات بیشتر

رقیب آمریکایی هایلوکس به میدان نبرد آمد

فورد در نسخه جدید رنجر تصمیم گرفته تا ظاهر کلی خودرو را دست‌نخورده باقی بگذارد، اما در جزئیات تغییراتی داده تا آن را تازه و به‌روز نگه دارد. تریم‌های مختلف اکنون از ترکیب‌های مشکی براق، مات و تغییراتی در رنگ و طرح رینگ‌ها استفاده می‌کنند. در کنار این بهبودهای کوچک، رنجر یک نسخه جدید و خاص به نام Wolftrak را هم به خط تولید اضافه کرده؛ مدلی با رنگ متمایز Traction Green و تزیینات چشمگیر Zest که جلوه‌ای آفرودی‌تر به وانت محبوب فورد می‌دهد.

رقیب آمریکایی هایلوکس به میدان نبرد آمد

افزایش امکانات استاندارد نیز در این نسل چشمگیر است. مدل پایه XL حالا از نمایشگر ۱۲ اینچی سیستم سرگرمی، تهویه مطبوع دو منطقه‌ای و مجموعه کامل سیستم‌های کمک‌راننده بهره می‌برد. در سطح بالاتر، تریم‌هایی مثل XLT با تعلیق Heavy-Duty عرضه می‌شوند و XLS هم پله‌های جانبی و رینگ‌های جدید را به لیست تجهیزات خود اضافه کرده است. نسخه Sport از خط تولید حذف شده، اما در مقابل، مدل‌های Black Edition و Tremor حضور پررنگ‌تری نسبت به گذشته دارند. تریم پرطرفدار Wildtrak نیز چراغ‌های جدید Matrix LED و سیستم صوتی B&O را به صورت استاندارد دریافت کرده است.

پایان راه دیزل توئین‌توربو

رقیب آمریکایی هایلوکس به میدان نبرد آمد

بزرگ‌ترین تغییر رنجر در بخش فنی رخ داده است؛ جایی که فورد رسما موتور ۲.۰ لیتری دیزلی دو توربو را از چرخه تولید خارج می‌کند. این تصمیم به‌ وضوح نتیجه سخت‌گیری‌های جدید زیست‌محیطی استرالیاست.

رقیب آمریکایی هایلوکس به میدان نبرد آمد

موتور پایه رنجر اکنون نسخه بازطراحی‌ شده تک‌توربو است؛ موتوری که با تزریق سوخت اصلاح‌شده و زنجیر تایم جدید، قدرت ۱۶۸ اسب بخار و گشتاور ۴۰۵ نیوتن‌متری تولید می‌کند. در نسخه‌های بالاتر، همان موتور محبوب V۶ دیزل ۳٫۰ لیتری حضور دارد که ۲۴۷ اسب بخار قدرت و ۶۰۰ نیوتن‌متر گشتاور ارائه می‌دهد. گیربکس ۱۰ سرعته اتوماتیک همچنان در همه نسخه‌ها مشترک است.

در این میان، رپتور نیز بدون تغییر باقی مانده و همان موتور ۳٫۰ لیتری توئین‌ توربوی قدرتمند خود را حفظ کرده است. فورد هنوز حرفی از نسخه پلاگین‌هیبرید رنجر به میان نیاورده، اما انتظار می‌رود که همان ترکیب موتور ۲٫۳ لیتری اکوبوست به همراه موتور برقی و خروجی ۲۷۷ اسب بخار در آینده ارائه شود.

قیمت و زمان عرضه

رقیب آمریکایی هایلوکس به میدان نبرد آمد

قیمت رنجر ۲۰۲۶.۵ از ۳۷,۱۳۰ دلار استرالیا آغاز می‌شود و تا ۹۰,۶۹۰ دلار بالا می‌رود. ثبت سفارش‌ها از دسامبر ۲۰۲۵ آغاز می‌شود و نخستین تحویل‌ها برای میانه ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.

منبع: carscoops

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.