کد خبر: ۹۹۳۸۸۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
تعداد بازدید: ۵۵

نقدعلی: قانونی تصویب شده است که هر نوع همکاری با آژانس به تعلیق در می‌آید؛ در حضور امروز بازرسان قانون رعایت شده؟/ قالیباف: قانون رعایت شده است

محمد تقی نقد علی نماینده خمینی شهر گفت: اگر هر کسی خلاف این مصوبه عمل کند، مجرم است و در شرایطی به مجازات درجه ۶ محکوم می‌شود که مجازات شدیدتر از آن وجود نداشته باشد.

نقدعلی: قانونی تصویب شده است که هر نوع همکاری با آژانس به تعلیق در می‌آید؛ در حضور امروز بازرسان قانون رعایت شده؟/ قالیباف: قانون رعایت شده استبه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی شهر در مجلس، در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۵ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: ما یک قانونی در مجلس تصویب کردیم که هر نوع همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به حالت تعلیق در می‌آید، مگر اینکه تمامیت ارضی، امنیت دانشمندان هسته‌ای و حقوق ذاتی ایران به طور کامل تامین شود و تایید این مطلب هم با گزارش سازمان انرژی هسته‌ای و شورای عالی امنیت ملی است.

بنا بر روایت ایلنا،نماینده  خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر هر کسی خلاف این مصوبه عمل کند، مجرم است و در شرایطی به مجازات درجه ۶ محکوم می‌شود که مجازات شدیدتر از آن وجود نداشته باشد.

وی تصریح کرد: هم اکنون این سوال مطرح است که آیا برای حضور امروز بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کشور این شروطی که مصوب کردیم رعایت شده است؟ آیا امنیت دانشمندان هسته‌ای با تایید شورای عالی امنیت ملی تایید شده است؟ آیا جهان و سازمان انرژی هسته ای، حقوق ذاتی ایران را رعایت کرده‌اند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به وی گفت: این موضوع رعایت شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.