کد خبر: ۹۹۲۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
تعداد بازدید: ۱۰۷

خبر خوش برای متقاضیان نهضت ملی مسکن/ زمان تحویل واحدهای مسکن‌ملی اعلام شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تحویل بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در هفته دولت در استان ایلام خبر داد.

خبر خوش برای متقاضیان نهضت ملی مسکن/ زمان تحویل واحدهای مسکن‌ملی اعلام شدبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در دیدار با فریدون همتی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان ایلام از استان‌های محروم کشور است، اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در هفته دولت به متقاضیان این استان تحویل داده می‌شود.

وی افزود: همکاری و هم‌افزایی بخش‌های مختلف دولت، از جمله ادارات استانی و استانداری‌ها، می‌تواند نقش مهمی در رفع مشکلات استان ایلام ایفا کند و در بسیاری از موارد داشتن روحیه و رویکرد حل مسئله می‌تواند راهگشا باشد و گره از مشکلات مردم باز کند.

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.